Welkom op het USC!

Welkom op het USC!

Wat heeft het USC te bieden?

Het Universitair Sportcentrum heeft een uitgebreid aanbod van sporten. Hieronder wordt duidelijk hoe een sportabonnement bij het USC in zijn werk gaat en van welke faciliteiten je gebruik kunt maken met een abonnement.

FITNESSEN OP DRIE LOCATIES

Met ons all-in sportabonnement kun je alle vormen van fitness en krachttraining beoefenen in een van onze fitnessruimtes: niet alleen op de Einsteinweg en Plex-Fit in Leiden, maar ook in het studentencentrum Beehive in Den Haag. Dit sportcentrum heet The Buzz en ook daar vind je een breed assortiment aan cardio- en krachtapparatuur. Bovendien vind je daar een volledig ingerichte eGym: fitnessapparaten worden dan automatisch ingesteld op basis van je persoonlijke profiel. Professionele docenten bieden daarnaast op alle locaties gratis fitnessbegeleiding (op afspraak).

MEER DAN 55 SPORTEN + GRATIS ZWEMMEN

Naast onze fitnessruimtes bieden we je ruim 55 sporten in een lesprogramma: van ballet tot zumba, van yoga tot spinning en van polefitness tot boksen. Daarnaast kun je ook nog eens gratis zwemmen op gereserveerde tijden in de Leidse zwembaden De Zijl en Het Vijf Meibad en de Haagse zwembaden Overbosch, Houtzagerij, Hofbad en Zuiderpark. Klik voor meer informatie over de zwembaden in Leiden en Den Haag.

Met een abonnement kun je ook gratis deelnemen aan onze cursusblokken zoals bachata en pole fitness. Of stap eens op een spinningfiets in onze aparte spinningruimte die zich boven in de fitness bevindt.

SPORTVELDEN EN ZAAL RESERVEREN

Sportabonnementhouders kunnen zalen of velden reserveren voor vrije sportbeoefening zonder begeleiding van een docent en niet in verenigingsverband.

STUDENTENSPORTVERENIGINGEN

De studentensportverenigingen waar je met je sportabonnement lid van kunt worden zijn: BSC Badminton, LUSV Basketball, Panic (frisbee), Thor (hockey), Leicrosse (lacrosse), Qravel (tennis), LSRG (rugby), Football Factory (voetbal), SKC (volleybal), Leidance (dansen) en Aquamania (waterpolo en zwemmen). Naast een flinke dosis sportplezier worden vaak feesten, sportweekenden en borrelavonden georganiseerd! Meer informatie over alle studentensportverenigingen vind je hier voor Leiden en Den Haag.


Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon