Fitness in Plex-Fit

Intensiteit:

Fitness in Plex-Fit

Functional Training

Belangrijk: Sportactiviteiten op het USC kunnen we aanbieden tijdens deze crisis onder strikte voorwaarden. Lees de regels daarom goed.

Plex-Fit Buitentrainingen

Vanaf maandag 8 maart zijn wij gestart met buitenfitness bij Plex-Fit. Er zijn in totaal 2 veldjes op de verhoging van de binnenplaats van Studentencentrum Plexus. Hier kunnen twee mensen per veldje sporten (op 1,5 meter afstand).

Openingstijden outdoor fitness Plexfit
Maandag en vrijdag geopend: 8:00-16:00.
Dinsdag, woensdag en donderdag: 10:30-19:00.
In het weekend is Plexfit gesloten.

Materialen waar gebruik van kan worden gemaakt:

De ondergrond is een straattegelvloer.

Kom maximaal 5 minuten voor aanvang van je reservering om de materialen op te halen en meld je bij de balie van Plex-Fit (ingang in achterste zijdeur via de binnenplaats).

In het weekend hebben we helaas (nog) geen fitness bij Plexus.

Inschrijven kan in de App vanaf 19.00 uur op de dag ervoor. Je kunt je inschrijven voor maximaal 1 blok per dag.

Trainen volgens dagelijkse bewegingspatronen is een effectieve manier om je lichaam te versterken en handelingen in het dagelijks leven te vergemakkelijken, maar ook om af te slanken, een gespierder lichaam te krijgen en overall een beter figuur te creëren.

Met de opening van de “nieuwe” Plex-Fit in het centrum van Leiden de eerste week van augustus 2014 is er de mogelijkheid om functioneel te trainen en kunnen wij hier nu ook trainingen in groepsverband aanbieden. Vanaf 25 augustus 2014 bieden we hier circuit trainingen aan. Het circuit bestaat uit verschillende functionele trainingsoefeningen, waarbij gebruik gemaakt wordt van onder andere de Kettle Bell, Corebag, Battle Rope en Aero-Sling. In groepen van maximaal 14 personen kan er worden getraind. Inschrijven hiervoor kan via www.dmsonline.uscleiden.nl.

LET OP voor de Circuit training in Plex-Fit: Schijf je je in en kom je niet opdagen zonder je af te melden dan rekenen we hier een boete van €1,- voor. Deze boete wordt geparkeerd op je abonnement. Zolang de boete niet betaald is kan je geen gebruik maken van de faciliteiten van het USC. Als je je netjes van tevoren afmeld rekenen we natuurlijk geen boete.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster 2020-2021

Het nieuwe weekrooster van 2020-2021 is hier vanaf 30 augustus te zien.

Klik hier voor het complete voorlopige sportrooster van 2020-2021.

Sport Start Eind Locatie Docent
Er is (nog) geen rooster bekend voor deze sport.

FITNESS SCHEMA OP MAAT

Met name als je begint met sporten is het belangrijk dat je op de juiste wijze begeleid wordt om gemotiveerd te blijven en blessures te voorkomen. Fitness is de ultieme manier om aan je gezondheid te verbeteren en gericht te werken aan het bereiken van jouw trainingsdoelstellingen. Als je de smaak te pakken hebt en je bent lekker actief dan is het belangrijk om jezelf continue te blijven prikkelen. Dit doe je door nieuwe dingen uit te proberen of door je grenzen te verleggen. Sporten gaat op deze manier nooit vervelen en het zorgt ervoor dat je doorgroeit. Er zijn gediplomeerde instructeurs aanwezig voor hulp met je trainingsschema’s en om je advies te geven. Maak hier dus ook gebruik van!

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon