Huisregels

Huisregels

Huisregels

Bij het betreden van het terrein van het Universitair Sportcentrum (en Plex-Fit als onderdeel van het USC) dient men zich aan de volgende huisregels te houden:

Rookverbod

Algemeen

Lockers kleedkamers USC Hoofdgebouw

Sportabonnement

Reserveringen tennis

Kleding

Materiaal

Promotie / Sampling / Flyeren op terrein USC

  1. Promotie met flyers en posters is alleen mogelijk als er van tevoren contact is opgenomen met het sportcentrum. Dit kan door het sturen van een e-mail (r.c.g.podda@usc.leidenuniv.nl) naar de afdeling Marketing en Communicatie van het USC waarin aan wordt gegeven wie je bent, waarvoor je wilt promoten en met welk materiaal. Je zal hier zo spoedig mogelijk antwoord op ontvangen.
  2. Voor flyeren geldt; als een aanvraag is goed gekeurd worden de volgende afspraken gemaakt:

Wanneer bovenstaande activiteiten zonder toestemming van het USC op het USC terrein plaats vinden zullen de promotors van het USC terrein worden gestuurd.

Disclaimer

De informatie op deze website (www.uscleiden.nl) is door het Universitair Sportcentrum van de Universiteit Leiden beschikbaar gesteld. Zij is alleen bedoeld ter kennisgeving.

Het Universitair Sportcentrum van de Universiteit Leiden doet haar uiterste best om de inhoud van deze site accuraat en kloppend te laten zijn. Echter, het Universitair Sportcentrum kan de accuraatheid, geldigheid en betrouwbaarheid van deze site niet garanderen. Informatie op deze site kan helaas niet altijd accuraat en kloppend zijn op het moment van uw bezoek aan onze site. De gebruiker dient te allen tijde de accuraatheid van de informatie van onze website te controleren bij de betreffende geautoriseerde persoon bij het Universitair Sportcentrum.

Verder behoudt het Universitair Sportcentrum van de Universiteit Leiden het recht voor om wijzigingen aan te brengen zonder kennisgeving op het gebied van regels, beleid, tarieven etc.

Deze website bevat ook links naar andere websites. Het Universitair Sportcentrum van de Universiteit Leiden neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van welke andere website ook, waarheen enige link leidt. Het Universitair Sportcentrum heeft geen controle over de inhoud van deze websites en kan niet garanderen dat de betrouwbaarheid of accuraatheid van de informatie via deze links volledig is of klopt.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon