Reserveren voor leden

Reserveren voor leden

Vrije sportbeoefening

NB: vanaf 15 december 2020:

NB: vanaf 3 maart 2021

--------------------------------------------

Sportabonnementhouders kunnen zalen of velden reserveren voor vrije sportbeoefening zonder begeleiding van een docent en niet in verenigingsverband.

Met een sportabonnement kun je maximaal één week van tevoren één uur een zaal/veld reserveren (geldt niet voor tennisbanen).
Voor het reserveren van een zaal/veld, dien je een mail te sturen naar: reserveren@usc.leidenuniv.nl. Reserveringen via de telefoon of de receptie worden niet in behandeling genomen.

Zet in deze e-mail de volgende gegevens:

De reservering is pas van kracht na accordering via een e-mail van het USC.

Alle leden die deelnemen dienen in het bezit te zijn van een geldig sportabonnement. Heeft niet iedereen een geldig abonnement, lees dan verder op de verhuurpagina.

Meld je altijd vlak voor de reservering bij de receptie van het USC.

Annuleren van een reservering

Het USC heeft beperkt ruimte beschikbaar. Het is daarom erg zonde wanneer er een zaal wordt geboekt en de deelnemers niet op komen dagen. De zaal had dan door andere sporters gebruikt kunnen worden. Als je een reservering maakt kan je tot 24 uur voor aanvang van de reservering deze nog kosteloos annuleren via de mail, telefoon of direct bij de receptie van het USC. Annuleer je de reservering te laat of helemaal niet dan wordt er een boete van €5,- in rekening gebracht. Deze moet dan voldaan worden voor je weer gebruik kan maken van de faciliteiten (ook het reguliere sporten) van het USC. NB: deze regel geldt niet voor tennisbanen.

Beachvolleybalveld reserveren voor vrij spelen

Sportabonnementhouders kunnen gratis een beachveld reserveren bij het USC.

Tennisbanen vrij spelen (buitenbanen)

Vanaf 15 december 2020 is dubbelen niet toegestaan. 2 personen per baan is het maximum.

Sportabonnementhouders kunnen gratis een baan reserveren bij het USC. Van tevoren reserveren voor een tennisbaan is aangeraden. Doe dit via de USC website www.dmsonline.uscleiden.nl of de USC APP (Android of iOS) met een geldig USC Leiden of USC Leiden en Den Haag abonnement.

  • Op de dag zelf, bij de reserveringskiosk in het USC of het clubgebouw. In dit geval kan je wel een baan reserveren samen met een introducé. De introducé zal dan wel een dagabonnement moeten aanschaffen, en als dit de eerste keer is dat de introducé bij het USC sport, dan zal de introducé ook de eenmalige inschrijvingskosten moeten betalen.
  • Het is niet mogelijk voor sportabonnementhouders om een tennisbaan te reserveren via de telefoon of e-mail.

    Sport een keer gratis.

    Vul je naam in

    Download Coupon