Reserveren voor leden

Reserveren voor leden

Tennisbanen vrij spelen (buitenbanen)

Sportabonnementhouders kunnen gratis een baan reserveren bij het USC, mits alle deelnemers een USC sport abonnement hebben. Van tevoren reserveren voor een tennisbaan is verplicht. Doe dit via de USC website mijn.uscleiden.nl of de USC Leiden APP (Android of iOS) met een geldig USC Leiden of USC Leiden en Den Haag abonnement.

Het is niet mogelijk voor sportabonnementhouders om een tennisbaan te reserveren via de telefoon of e-mail.

Beachvolleybalveld reserveren voor vrij spelen

Sportabonnementhouders kunnen gratis een beachveld reserveren bij het USC mits alle deelnemers een geldig USC abonnement hebben.

Overige faciliteiten reserveren voor vrij spelen

Sportabonnementhouders kunnen zalen of velden reserveren voor vrije sportbeoefening zonder begeleiding van een docent en niet in verenigingsverband. Doe dit via de USC website mijn.uscleiden.nl of de USC Leiden APP (Android of iOS) met een geldig USC Leiden abonnement.

Met een sportabonnement kun je maximaal één week van tevoren één uur een zaal/veld reserveren.

Wil je iets boeken dat niet online beschikbaar is, stuur dan een mailtje naar reserveren@usc.leidenuniv.nl.

Annuleren van een reservering

Het USC heeft beperkt ruimte beschikbaar. Het is daarom erg zonde wanneer er een zaal wordt geboekt en de deelnemers niet op komen dagen. De zaal had dan door andere sporters gebruikt kunnen worden. Als je een reservering maakt kan je tot 24 uur voor aanvang van de reservering deze nog kosteloos annuleren via de mail, telefoon of direct bij de receptie van het USC. Annuleer je de reservering te laat of helemaal niet dan wordt er een boete van €5,- in rekening gebracht. Deze moet dan voldaan worden voor je weer gebruik kan maken van de faciliteiten (ook het reguliere sporten) van het USC. NB: deze regel geldt niet voor tennisbanen of beachvolleybalvelden.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon