Inschrijvingsregels

Inschrijvingsregels

LET OP: Per 24 juni 2024 zal deze pagina gewijzigd worden i.v.m. het vervallen van de inschrijvingsverplichting voor groepslessen.

Inschrijving en aanwezigheidsregistratie

Voor alle groepslessen en circuit/HIIT-trainingen op het USC moet je je inschrijven. Inschrijven kan via onze website (mijn.uscleiden.nl) of via onze USC Leiden app (Android of iOS). Via deze app kan je je ook voor de lessen uitschrijven.

Aanmelden

De volgende inschrijvingsregels gelden voor de groepslessen:

Groepslessen USC Leiden en The Hague

Circuittrainingen / HIIT USC Leiden en The Hague

Zwembadbezoek en schaatsen Leiden en The Hague

No Show: Waarschuwings- en boetesysteem

Het USC werkt met een waarschuwings- en boetesysteem bij deelname aan groepslessen en circuit/HIITtrainingen en vrije boekingen in de sportzalen. Het is belangrijk dat de ruimte die er is om te sporten zo goed mogelijk gebruikt wordt door de sporters. Bij het niet aanwezig zijn van een reservering en het niet tijdig annuleren van deze reservering ontvang je de eerste keer een waarschuwing. Deze waarschuwing blijft twee maanden geldig, daarna vervalt hij.

Als je binnen deze twee maanden opnieuw niet aanwezig bent bij een gemaakte reservering wordt je account voor 7 dagen geblokkeerd en krijg je een boete van € 2,50. Na 7 dagen wordt je account weer actief en vervalt de boete automatisch. Je kan er ook voor kiezen om de boete te betalen, via de APP of de receptie van het USC. Na betaling van de boete kan je direct weer reserveren.

LET OP: Alle eerder gemaakte reserveringen blijven ondanks de boete staan. Als je vanwege de boete niet aanwezig kan zijn bij één van de reserveringen, dan kan je ze zelf annuleren. Doe je dat niet, dan krijg je automatisch nog een boete. Krijg je alsnog een boete, neem dan contact op met het USC via sportcentrum@usc.leidenuniv.nl en dan wordt de extra onterechte boete verwijderd.

Indien je het niet eens bent met een ontvangen waarschuwing kan je een e-mail sturen naar sportcentrum@usc.leidenuniv.nl waarin je aangeeft en aantoont dat je de waarschuwing niet had moeten ontvangen. Het USC zal dit beoordelen.

We werken niet met dit systeem bij cursussen.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon