Inschrijvingsregels

Inschrijvingsregels

Vanaf 25 september 2021: Aanpassing registratie vrij fitnessen in USC, Plex-Fit en Buzz

Vanaf 25 september vervalt de inschrijving voor vrij fitnessen (in de fitnessruimte) in USC, Plex-Fit en Buzz. Vanaf 25 september kan je dus gewoon naar het USC, Plex-Fit of Buzz komen om vrij te fitnessen zonder inschrijving.

Registratie voor groepslessen en circuittrainingen blijven verplicht.

Inschrijving en aanwezigheidsregistratie

Voor alle sportactiviteiten op het USC moet je je inschrijven. Inschrijven kan via onze website (www.dmsonline.uscleiden.nl) of via onze sporters app (Android of iOS). Via deze app kan je je ook voor de lessen uitschrijven.

Aanmelden

De volgende inschrijvingsregels gelden voor de groepslessen en fitness trainingen:

USC Leiden

USC The Hague


Waarschuwings- en boetesysteem bij no-show Fitness en Groepslessen

Het USC werkt met een waarschuwings- en boetesysteem bij deelname aan groepslessen en fitnesstrainingen. Het is belangrijk dat de ruimte die er is om te sporten zo goed mogelijk gebruikt wordt door de sporters. Bij het niet aanwezig zijn van een reservering en het niet tijdig annuleren van deze reservering ontvang je de eerste keer een waarschuwing. Deze waarschuwing blijft twee maanden geldig, daarna vervalt hij.

Als je binnen deze twee maanden opnieuw niet aanwezig bent bij een gemaakte reservering wordt je account voor 7 dagen geblokkeerd en krijg je een boete van € 2,50. Na 7 dagen wordt je account weer actief en vervalt de boete automatisch. Je kan er ook voor kiezen om de boete te betalen, via de APP of de receptie van het USC. Na betaling van de boete kan je direct weer reserveren. Het systeem geldt alleen voor groepslessen en fitness inschrijvingen.

Indien je het niet eens bent met een ontvangen waarschuwing kan je een e-mail sturen naar sportcentrum@usc.leidenuniv.nl waarin je aangeeft en aantoont dat je de waarschuwing niet had moeten ontvangen. Het USC zal dit beoordelen.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon