Fitness Hoofdgebouw (Bio Science Park)

Intensiteit:

Fitness Hoofdgebouw (Bio Science Park)

Fitness bij het USC

Met fitness kun je eigenlijk alles trainen. Kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, lenigheid en coördinatie. Wil je een betere conditie, wat spieren erbij, wat kilootjes eraf, strakker in je vel of nog betere competitieprestaties leveren? Of je gewoon fitter voelen? Met je sportabonnement kun je vele vormen van fitness en krachttraining beoefenen in één van onze fitnessruimtes. Met een fitnessruimte, volop cardio apparatuur en een functionele trainingszone kunnen wij je een gevarieerd aanbod garanderen dat nooit verveeld. De zaal is zo ingericht dat iedereen op zijn eigen niveau kan werken aan het bereiken van zijn trainingsdoelstellingen. Onze fitnessinstructeurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kunnen je helpen met het opstellen van een persoonijk trainingsschema. Natuurlijk kan iedereen meedoen, onafhankelijk van je instapniveau. Dus maak je dromen waar!

FITNESS SCHEMA OP MAAT

Als je begint met sporten maar ook als ervaren sporter is het belangrijk dat je op de juiste wijze begeleid wordt om gemotiveerd te blijven en blessures te voorkomen. Fitness is de ultieme manier om je gezondheid te verbeteren, je fitter te voelen en gericht te werken aan het bereiken van jouw trainingsdoelstellingen. Als je de smaak te pakken hebt en je bent lekker actief dan is het belangrijk om jezelf continue te blijven prikkelen. Dit doe je door nieuwe dingen uit te proberen of door je grenzen te verleggen. Sporten gaat op deze manier nooit vervelen en het zorgt ervoor dat je doorgroeit. In de fitness zijn gediplomeerde instructeurs aanwezig die je graag helpen met je trainingsschema’s en om je persoonlijk advies te geven. Bij de instructeur kan je aan de fitness balie een afspraak maken voor een persoonlijk trainingsschema.


Materiaal

Bijna alle apparaten in de fitness in het USC zijn van het merk Matrix. Op de website nl.matrixfitness.com zijn alle apparaten terug te vinden. 

Matrix Ultra Series

Glute, Diverging Seated Row, Converging Shoulder Press, Leg Press, Seated Leg Curl, Diverging Lat Pulldown, Hip Abduction, Hip Adduction, Abdominal Crunch, Rotary Torso, Leg Extension, Back Extension, Converging Chest Press

Matrix Aura Series

Leg Press, Lat Pulldown, Seated Leg Curl, Converging Shoulder Press, Chin Assist, Converging Chest Press, Pectoral Fly, Diverging Seated Row, Olympic Incline Bench, Olympic Flat Bench, Back Extension Bench, Multi Adjustable Bench, Powerstation + Olympic Bar, 10 pair Dumbell Rack, Functional trainer

Cardio

Roeiergometers, Krancycles, Spinningfietsen, Fietsen (zit & lig), Loopbanden, Crosstrainers, Stairmaster

Matrix Versa Series

Abdominal

Overige losse materialen

TRX, Bosu's, Dynabands, Foam Roller, Steps, Swiss Balls (groot & klein), Push Up Bars, Plyobox

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon