Fitness

Intensiteit:

Fitness

Fitness bij het USC

Met fitness kun je eigenlijk alles trainen. Kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, lenigheid en coördinatie. Wil je een betere conditie, wat spieren erbij, wat kilootjes eraf, strakker in je vel of nog betere competitieprestaties leveren? Met je sportabonnement kun je vele vormen van fitness en krachttraining beoefenen in één van onze fitnessruimtes. Met een hypermoderne fitnessruimte, volop cardio apparatuur en functionele trainingszone kunnen wij je een gevarieerd aanbod garanderen dat nooit verveeld. We hebben de allernieuwste apparaten, virtual-active en i-Pod aansluiting. De zaal is zo ingericht dat iedereen op zijn eigen niveau kan werken aan het bereiken van zijn trainingsdoelstellingen. Onze Sportcoaches met Fitness specialisme vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kunnen je helpen met het opstellen van een passend trainingsschema. Vraag hen hoe jij jouw wekelijkse sportactiviteiten kunt verrijken met een serie gerichte krachtoefeningen. Het kan allemaal. Natuurlijk kan iedereen meedoen, onafhankelijk van je instapniveau. Dus maak je dromen waar!

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Of je nu wilt afslanken, een marathon wilt lopen, je voetbalprestaties wilt verbeteren of gewoon lekker in je vel wilt zitten; Fitness & Krachttraining is essentieel om jouw gezondheid te verbeteren en sportdoelstellingen te bereiken. Het verbeteren van je rompstabiliteit, spierkracht, balans, coördinatie en lenigheid zorgt ervoor dat je sterker, vitaler en fitter wordt. Je lichaamshouding verbetert, je botten blijven stevig. Dit zorgt ervoor dat sporten nooit gaat vervelen en je doorgroeit van Bankzitter tot Topper!

TV op je cardioapparatuur

In de fitness van het USC is het mogelijk om op alle cardio apparatuur individueel televisie te kijken. Het complete digitenne aanbod op je eigen beeldscherm. Wil je na een tentamen of een lange dag werk lekker ontspannen maar je wilt nog bewegen? Combineer het dan! Of je nu een half uur thuis televisie kijkt op de bank (35 kcal) of een half uurtje op de crosstrainer televisie kijkt (tussen de 250 kcal en 500 kcal), je programma’s hoef je niet meer te missen! Zorg dat je oordopjes bij je hebt en check de TV-gids! Want in topvorm komen was nog nooit zo gemakkelijk.

Fitness instructie en rondleiding USC

Doordeweeks is er fitness instructie om 08.00, 11.00, 14.00, 18.00 en 20.30 uur
Maandag en vrijdag geen instructie om 14.00 uur
Elke zaterdag is er instructie om 11.00 en 15.00 uur
Elke zondag is er instructie om 15.00 uur

Doordeweeks is er elk half uur een rondleiding met uitzondering van de momenten waarop er fitness instructie is.

In het weekend is er elk half uur een rondleiding.

FITNESS SCHEMA OP MAAT

Met name als je begint met sporten is het belangrijk dat je op de juiste wijze begeleid wordt om gemotiveerd te blijven en blessures te voorkomen. Fitness is de ultieme manier om je gezondheid te verbeteren en gericht te werken aan het bereiken van jouw trainingsdoelstellingen. Als je de smaak te pakken hebt en je bent lekker actief dan is het belangrijk om jezelf continue te blijven prikkelen. Dit doe je door nieuwe dingen uit te proberen of door je grenzen te verleggen. Sporten gaat op deze manier nooit vervelen en het zorgt ervoor dat je doorgroeit. Er zijn gediplomeerde instructeurs aanwezig voor hulp met je trainingsschema’s en om je advies te geven. Maak hier dus ook gebruik van!

Materiaal

Bijna alle apparaten in de fitness in het USC zijn van het merk Matrix. Op de website nl.matrixfitness.com zijn alle apparaten terug te vinden. 

Matrix Ultra Series

Glute, Diverging Seated Row, Converging Shoulder Press, Leg Press, Seated Leg Curl, Diverging Lat Pulldown, Hip Abduction, Hip Adduction, Abdominal Crunch, Rotary Torso, Leg Extension, Back Extension, Converging Chest Press

Matrix Aura Series

Leg Press, Lat Pulldown, Seated Leg Curl, Converging Shoulder Press, Chin Assist, Converging Chest Press, Pectoral Fly, Diverging Seated Row, Olympic Incline Bench, Olympic Flat Bench, Back Extension Bench, Multi Adjustable Bench, Powerstation + Olympic Bar, 10 pair Dumbell Rack, Functional trainer

Cardio

Roeiergometers, Krancycles, Spinningfietsen, Fietsen (zit & lig), Loopbanden, Crosstrainers, Stairmaster

Matrix Versa Series

Abdominal

Overige losse materialen

TRX, Bosu's, Dynabands, Foam Roller, Steps, Swiss Balls (groot & klein), Push Up Bars, Plyobox

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon