Fitness in The Buzz (centrum Den Haag)

Fitness in The Buzz (centrum Den Haag)

Studentensport Den Haag

Welkom bij The Buzz

In Beehive, tegenover het Wijnhavengebouw, vind je onze nieuwe fitness. De fitness bevat de nieuwste apparatuur van eGym. Samen met de cardio apparaten, functional training materialen en het brede scala aan groepslessen bieden we voor de studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden een compleet fitness pakket aan.

Achieve more pay less

Een lidmaatschap bij het Universitair Sportcentrum Den Haag is waar voor je geld! Voor nog geen €11,50 per maand kun je gebruik maken van onze nieuwe sport faciliteiten in Beehive, Student Centre The Hague. Dit maakt het Universitair Sportcentrum Den Haag veruit de goedkoopste sportschool voor studenten in de regio. Als student aan de Universiteit Leiden betaal je een stuk minder dan bij een reguliere sportschool.

Combinatie abonnement Leiden en Den Haag

Met een regulier USC Leiden abonnement kan je niet sporten in Den Haag, hiervoor zal je een aanvullend abonnement aan moeten schaffen, zie hiervoor de tariefpagina.

The Buzz

In The Buzz kun je fitnessen volgens de nieuwste en innovatieve inzichten. En er is een zaal waar je mee kunt doen aan groepslessen.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon