Fitness in Plex-Fit (centrum Leiden)

Intensiteit:

Fitness in Plex-Fit (centrum Leiden)

Functional Training

Belangrijk: Sportactiviteiten op het USC kunnen we aanbieden tijdens deze crisis onder strikte voorwaarden. Lees de regels daarom goed.

Fitness in het centrum van Leiden

Wist je dat wij ook een fitness hebben in het centrum van Leiden? Plex-Fit in het Studentencentrum Plexus is de perfecte plek voor jouw dagelijkse workout. Deze fitness is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor kracht-, en cardiotraining. De focus op deze locatie ligt op functional training.

Functional training

Trainen volgens dagelijkse bewegingspatronen is een effectieve manier om je lichaam te versterken en handelingen in het dagelijks leven te vergemakkelijken, maar ook om af te slanken, een gespierder lichaam te krijgen en overall een beter figuur te creëren.

In Plex-Fit bieden wij elke dag van de werkweek verschillende circuittrainingen. Het circuit bestaat uit verschillende functionele trainingsoefeningen waarbij gebruik gemaakt wordt van onder andere de Kettle Bell, Corebag, Battle Ropes en Aero-Sling. In groepen van maximaal 14 personen kan er worden getraind. Inschrijven hiervoor kan via www.dmsonline.uscleiden.nl.

Inschrijvingsregels

Vanaf 25 september is het niet meer nodig je in te schrijven voor vrije fitness trainingen.

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster 2021-2022

Sport Start Eind Locatie Docent
Er is (nog) geen rooster bekend voor deze sport.

FITNESS SCHEMA OP MAAT

Met name als je begint met sporten is het belangrijk dat je op de juiste wijze begeleid wordt om gemotiveerd te blijven en blessures te voorkomen. Fitness is de ultieme manier om aan je gezondheid te verbeteren en gericht te werken aan het bereiken van jouw trainingsdoelstellingen. Als je de smaak te pakken hebt en je bent lekker actief dan is het belangrijk om jezelf continue te blijven prikkelen. Dit doe je door nieuwe dingen uit te proberen of door je grenzen te verleggen. Sporten gaat op deze manier nooit vervelen en het zorgt ervoor dat je doorgroeit. Er zijn gediplomeerde instructeurs aanwezig voor hulp met je trainingsschema’s en om je advies te geven. Maak hier dus ook gebruik van!

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon