Club Battle Leiden

Intensiteit:

Club Battle Leiden

Club Battle bij het USC

Wat is ClubJoy Battle®?

ClubJoy Battle® is een effectief trainingsprogramma geïnspireerd op bewegingen uit karate, boksen en andere vechtsporten uit het Verre Oosten. De training bestaat uit dynamische stoot- en traptechnieken afgewisseld met rustige bewegingen. ClubJoy Battle® is meer dan alleen bewegen: je bent zowel fysiek als mentaal bezig.

Hoe ziet een ClubJoy Battle® les eruit?

Een ClubJoy Battle® les kenmerkt zich door een oosterse sfeer in combinatie met de westerse snelheid. De muziek wijst je de weg: een stevig ritme wordt afgewisseld met rustige klanken. De coach daagt je uit om hardop uit te ademen op een volgende stoot- en trapoefening. De sfeer en denkwijze van het Verre Oosten geven je de mogelijkheid te ontspannen van de snelheid van alledag tijdens deze uitdagende training.

Aan het begin van elke les worden verschillende combinaties van bewegingen uitgevoerd op goede muziek. Soms ligt de nadruk op traptechnieken en andere keren op stoottechnieken. Tussendoor is er een korte pauze waarin je kunt buigen, strekken en iets kunt drinken. Daarna is het tijd voor buikspieroefeningen en uiteindelijk een cooling-down periode.

Is ClubJoy Battle® iets voor mij?

ClubJoy Battle® is voor iedereen die doelgericht wil werken aan een fysieke en mentale training. Tijdens de intensieve les wordt het maximale uit jezelf gehaald, maar jij bepaalt je eigen grenzen. Jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling met ClubJoy Battle®.

Club Battle is net als Club Power en XCore een licentie programma. Ieder kwartaal wisselt de les. Iedere wisseling start met een release party. De naam zegt het al, een feestelijke start van een nieuw kwartaal.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon