Leiden University Meeting Point - Jouw toegangspoort tot de 33e Leiden Marathon!

Leiden University Meeting Point - Jouw toegangspoort tot de 33e Leiden Marathon!

Leiden University Meeting Point - Jouw toegangspoort tot de 33e Leiden Marathon!

Leiden University Meeting Point - Jouw toegangspoort tot de 33e Leiden Marathon!

Kijk jij ook zo uit naar de 33e Leiden Marathon? Na het succes van vorig jaar, kun je ook dit jaar weer deelnemen aan één van de mooie hardloop- of wandelafstanden over de Leidse singels. En, je vindt ons natuurlijk ook weer op het Universiteit Leiden Meeting Point, waar jij je gratis Runner Shirt komt ophalen!

Universiteit Leiden Meeting Point

Het Universiteit Leiden Meeting Point is een verzamelplek voor medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden. Nadat je je startnummer hebt opgehaald kun je hier langskomen voor o.a. een praatje en een Runner Shirt van de Universiteit Leiden.

Hier vind je ons op het Universiteit Leiden Meeting Point:

  • Locatie: tentendorp op de Garenmarkt.
  • Wanneer: zondag 12 mei van 08.30 - 14.30

Leiden Marathon

Op zondag 12 mei kun je deelnemen aan een van de hardloopafstanden: 42, 21, 10 of 5km. Op de zaterdag kun je deelnemen aan één van de wandelafstanden (42, 21 of 10km).

Je kunt je (mits er nog startnummers beschikbaar zijn) inschrijven via de website tot 8 mei, 12.00 uur. Vorig jaar raakten alle afstanden uitverkocht, dus wacht niet te lang: schrijf je hier in!

Ben jij geen hardloper, maar wil jij je wel graag onderdeel voelen van dit mooie evenement? De Leiden Marathon geeft ook niet-hardlopers de kans om zich kampioen te voelen op onderdelen zoals tasbeveiliging, verzorgingspostbemanning, op- en afbouw en assistentie op het parcours. De inschrijving verloopt voorspoedig, maar er is nog volop plek voor nieuwe aanmeldingen.

Ben jij student? Schrijf je dan ook gelijk in voor de Open Nederlandse Studenten Kampioenschappen. De studenten uit Leiden dagen alle studenten in Nederland en daarbuiten uit om te hier te komen rennen. Welke studenten zijn het snelst, welk team gaat winnen en strijken met de eer?

In mei zijn wij erbij! Jij ook?

Open Sportweek en Zomerabonnement

Wist je dat Van 13 mei tot en met 19 mei iedereen gratis toegang krijgt tot het Universitair Sportcentrum in Leiden en Den Haag tijdens de Open Sportweek. Doe de gehele week gratis mee met onze groepslessen, ga sporten in een van onze 3 fitnesslocaties of reserveer een veld voor bijvoorbeeld tennis of beachvolleybal. De inschrijving voor de Open Sportweek begint op 15 april en kan via onze website (my.uscleiden.com) of onze app (beschikbaar op Android of iOS). Vanaf 13 mei kun je ook gelijk ons zomerabonnement aanschaffen!

Geplaatst op 11 Apr 2024, om 17:02

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon