Open Sportweek 2024

Open Sportweek 2024

Open Sportweek 2024

Gratis toegang van 13 mei tot en met 19 mei

Open Sportweek 2024

Van 13 mei tot en met 19 mei krijgt iedereen gratis toegang tot het Universitair Sportcentrum in Leiden en Den Haag tijdens de Open Sportweek. Ook Plex-Fit in het centrum van Leiden zal deze week vrij toegankelijk zijn.

Neem je huisgenootje, sportmaatje, collega of vriend of vriendin de hele week gratis mee naar een van onze groepslessen of neem een kijkje in een van onze fitnessruimtes. Check onze ‘USC Leiden’ app en zie waar en wanneer jouw lessen plaatsvinden. Tijdens de Open Sportweek kun je niet alleen gratis sporten: je kunt ook een zomerabonnement aanschaffen met korting! Hierover lees je meer onderaan deze pagina.

Inschrijven voor de Open Sportweek kan vanaf 15 april via onze website (mijn.uscleiden.nl) of via onze USC Leiden app (Android of iOS).

Waar kun je aan meedoen

Wat voor sporten? Het aanbod bij het USC is zeer gevarieerd, in zowel Leiden als Den Haag. Meld je aan voor een groepsles zoals clubpower, bootcamp, hip hop, kickboksen, modern jazz, yoga, salsa of zumba. Het is ook mogelijk om een buitenveld te reserveren voor bijvoorbeeld hockey, frisbee, tennis of beachvolleybal. Tot slot kan je ook gebruik maken van de drie fitnesslocaties in Leiden en Den Haag.

Zomerabonnement

Het zomerabonnement is verkrijgbaar vanaf 13 mei. Het abonnement is geldig vanaf het moment van aanschaf tot en met 31 augustus 2024. De prijs is slechts €62,50 en geldt voor iedereen. Alle studenten, medewerkers én externen zijn welkom. Let op: je kan het abonnement aanschaffen tot en met 16 juni 2024.

Heb je nog geen abonnement bij het USC gehad? Dan komt er nog €15,35 aan inschrijfkosten bij.

Geplaatst op 11 Apr 2024, om 12:12

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon