Pilateslessen voor medewerkers Universiteit Leiden

Pilateslessen voor medewerkers Universiteit Leiden

Pilateslessen voor medewerkers Universiteit Leiden

Pilateslessen voor medewerkers Universiteit Leiden

Op 5, 12 en 19 juni organiseerde het Universitair Sportcentrum drie gratis Pilates-sessies voor alle medewerkers van de Universiteit Leiden. Een groot aantal medewerkers maakte van deze gelegenheid gebruik om te ontspannen na een dag hard werken. Onze Pilates instructeur Smaranda gaf met veel plezier de lessen, waarin spierversterkende oefeningen en stretches werden afgewisseld met meer ontspannende oefeningen. We hopen dat alle deelnemers genoten hebben van de lessen. Ivana van Leeuwen, medewerker bij de Sterrewacht Leiden, deelt haar ervaring met ons.

'Ik wist van tevoren al dat ik deze les leuk zou vinden, want ik doe al elke dinsdag Pilates bij het USC. Het was een fijne les, een goede combinatie van trainen en ontspannen (vooral als we ons op onze ademhaling concentreerden). Sinds ik mijn core train, heb ik veel minder last van mijn rug. Ook was het fijn dat er na afloop een aantal hapjes en drankjes waren geregeld.'

Geplaatst op 3 Jul 2023, om 11:16

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon