Word jij onze volgende zaalvoetbalkampioen?

Word jij onze volgende zaalvoetbalkampioen?

Word jij onze volgende zaalvoetbalkampioen?

Word jij onze volgende zaalvoetbalkampioen?

Word jij onze volgende zaalvoetbalkampioen? Of wil jij een herkansing tegen de vorige winnaars: DSM-5? Schrijf je dan met jouw team snel in!

De competitie gaat van start op woendag 1 maart om 17.00 u. Locatie: USC Leiden. Dus, motiveer je medestudenten, huisgenoten, clubleden of andere vrienden en meld je aan voor onze zaalvoetbalcompetitie!

Aanmelden voor de competitie kan bij de Front-Office van het USC Leiden. De inschrijvingskosten zijn €20 per team. Elk team moet uit minimaal 5 en maximaal 12 spelers bestaan en per team dienen minimaal 5 spelers in het bezit te zijn van een geldig sportabonnement. Andere spelers kunnen ervoor kiezen om voor aanvang van de wedstrijd een dagkaart te kopen bij de Front-Office. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Geplaatst op 22 Feb 2023, om 11:04

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon