Zaalvoetbal Leiden

Intensiteit:

Zaalvoetbal Leiden

Zaalvoetbal in het USC

Doe mee met deze spectaculaire sport. In competitieverband kun je een eigen zaalvoetbalteam samenstellen van bijv. studiegenoten, huisvrienden, verenigingsleden of wie dan ook. In een zinderende finale zal blijken welk team het beste is...

Inschrijven voor Zaalvoetbal


ALGEMENE INFORMATIE

Zaalvoetbal is uiterst populair onder de Leidse studenten. Er doen naar schatting 350 mensen mee aan interne competities.

Zaalvoetballers met een geldig (dag) abonnement kunnen hun team gratis online inschrijven via de app of de website. De competitie zal een maximum van 6 inschrijvingen hebben. Elk team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 12 spelers.

Deelnemers ontvangen na inschrijving een bevestigingsmail met daarin de vraag om de teamnaam aan k.s.mischner@usc.leidenuniv.nl door te geven. De inschrijving is pas definitief als dat is voldaan! Nadat de inschrijftermijn verlopen is ontvangen de teams het speelschema, verder zorgt het sportcentrumvoor scheidsrechters, de zaal, de bal en de beker. En ook voor een hoop gezelligheid na afloop.

Heb je nog geen team? Of ben je nog opzoek naar een teamgenoot? Op deze facebook pagina kan iedereen die interesse heeft in zaalvoetbal op het Universitair Sportcentrum een kijkje. Individuele spelers en teams kunnen hier oproepen plaatsen om de teams compleet te maken. Tevens kunnen er foto's en filmpjes worden geplaatst van de wedstrijden

Get inspired!

Zaalvoetbal is niet alleen leuk om te doen maar is ook super goed voor je conditie. Laat je inspireren door deze video en schrijf je als team in om mee te doen aan de competitie. Wil je werken aan het verbeteren van jouw voetbal skills of gericht advies bij het verbeteren van je kracht en conditie? Vraag dan onze trainers en fitness instructeurs om een trainingsschema op maat.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon