Zaalvoetbal

Intensiteit:

Zaalvoetbal

Zaalvoetbal in het USC

Doe mee met deze spectaculaire sport. In competitieverband kun je een eigen zaalvoetbalteam samenstellen van bijv. studiegenoten, huisvrienden, verenigingsleden of wie dan ook. In een zinderende finale zal blijken welk team het beste is...

Rooster 2022-2023

Dag Blok Tijd Start Eind Locatie
Woensdag Blok 1 17.00 - 18.30 7 september 12 oktober (26 oktober) Sporthal
WoensdagBlok 2 17.00 - 18.30 2 november 7 december (21 december) Sporthal
WoensdagBlok 3 17.00 - 18.30 4 januari 8 februari (22 februari) Sporthal
WoensdagBlok 4 17.00 - 18.30 1 maart 5 april (19 april) Sporthal
WoensdagBlok 5 17.00 - 18.30 26 april 31 mei (22 juni) Sporthal

ALGEMENE INFORMATIE


Zaalvoetbal is uiterst populair onder de Leidse studenten. Er doen naar schatting 350 mensen mee aan interne competities.

Per team €20,00 inschrijfgeld. Inschrijving bij de receptie van het sportcentrum. Elk team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 12 spelers. Minimaal 5 deelnemers van het team dienen in het bezit zijn van een geldig sportabonnement. Overige spelers kunnen (eventueel) een dagkaart kopen bij het front office voor aanvang van iedere wedstrijd.

Het sportcentrum zorgt voor scheidsrechters, de zaal, de bal en de beker. En ook voor een hoop gezelligheid na afloop.

Wij kunnen met onze competitieindeling helaas geen rekening houden met wensen van teams over bijv. speeltijden.

Heb je nog geen team? Of ben je nog opzoek naar een teamgenoot? Op deze facebook pagina kan iedereen die interesse heeft in zaalvoetbal op het Universitair Sportcentrum een kijkje. Individuele spelers en teams kunnen hier oproepen plaatsen om de teams compleet te maken. Tevens kunnen er foto's en filmpjes worden geplaatst van de wedstrijden.

Get inspired!

Zaalvoetbal is niet alleen leuk om te doen maar is ook super goed voor je conditie. Laat je inspireren door deze video en schrijf je als team in om mee te doen aan de competitie. Wil je werken aan het verbeteren van jouw voetbal skills of gericht advies bij het verbeteren van je kracht en conditie? Vraag dan onze trainers en fitness instructeurs om een trainingsschema op maat.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon