Medewerkers

Medewerkers

Sporten voor medewerkers in Leiden en Den Haag

Welkom bij het Universitair Sportcentrum. Hier hebben medewerkers van de Universiteit Leiden de mogelijkheid om actief en gezond te blijven door sportief aan de slag te gaan tegen een gereduceerd medewerkerstarief in Leiden en Den Haag. Of je nu je conditie wilt verbeteren, wilt deelnemen aan onze groepslessen of aan een gezondere leefstijl wilt werken, bij het Universitair Sportcentrum ben je op de juiste plek!

Fiscaal voordeel

Tegen een gereduceerd tarief heb je toegang tot alle faciliteiten van het USC. Via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden kun je daarnaast de lidmaatschapskosten voor een jaarabonnement bij het USC compenseren met je brutosalaris, eindejaarsuitkering of vakantiegeld. Dit kan je een fiscaal voordeel opleveren van zo'n €120,- afhankelijk van jouw brutosalaris. Voor meer informatie over het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden, verwijzen wij je door naar de medewerkerswebsite.

Wat het USC jou biedt

Als lid van het Universitair Sportcentrum krijg je toegang tot onze 3 (fitness)locaties in Leiden en Den Haag. Je kunt deelnemen aan een van onze vele groepslessen, een bezoek brengen aan onze fitness, of neem een duik in een van de zes aangesloten zwembaden verspreid over Leiden en Den Haag. Daarnaast kun je ook deelnemen aan een tenniscursus, of een veld, baan of zaal reserveren en samen sporten met één van je collega’s. Bovendien kun je een persoonlijk fitnessprogramma laten samenstellen op basis van jouw persoonlijke doel.

Circuittraining voor medewerkers

Heb jij al eens meegedaan aan een circuittraining voor medewerkers in Plex-Fit op woensdagen van 08:05 uur - 09:00 uur? Deze lessen zijn de perfecte mix van kracht- en cardio- oefeningen, waardoor je in korte tijd een effectieve training krijgt. Medewerkers die meedoen aan deze les zijn sterker geworden, hebben hun conditie verbetert en hebben veel plezier in het samen trainen. Voor deze les is inschrijven niet nodig. Wel moet je een geldig USC abonnement hebben.

Natascha, medewerker in Plex-Fit, vertelt waarom juist de circuittraining voor medewerkers zo leuk is.

‘In mijn lessen geef ik altijd de volle 100%, waarbij ik mijn enthousiasme over probeer te brengen op de groep. De sfeer in de lessen en de juiste uitvoering van de oefeningen staan bij mij voorop. Ik sleep iedereen door de circuittraining heen door te motiveren en corrigeren. Het leukst aan mijn training vind ik als mensen na afloop van de les voor medewerkers met een goed gevoel naar hun werkplek gaan omdat ze intensief en met veel plezier hebben gesport!’

Gerrit Vooys, Hoofd Functioneel Beheer bij SOZ, deelt zijn ervaring

‘Ik neem vaak deel aan de circuittrainingen in de ochtend. Deze lessen zijn mooi gepland voorafgaand aan mijn werk, wat betekent dat ik om 09.15 uur al gesport en gedoucht op mijn werkplek zit. Dit zijn de fijnste dagen van mijn werkweek omdat ik de dag fit begin. Het leukst aan de lessen zijn de afwisselende oefeningen en de enthousiaste begeleiding van Natascha. Ook is het erg leuk om tijdens het 'medewerkersuurtje' op de woensdagochtend samen met collega’s van andere faculteiten te sporten!

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon