Voetbal Leiden

Intensiteit:

Voetbal Leiden

Voetbal bij het USC

Een mooie, gezellige voetbalsfeer als resultaat van de unieke mix van mensen op het veld. Voornamelijk Leidse studenten, internationale studenten & onderzoekers die via de universiteit bij de club zijn beland en dan ook nog een handjevol authentieke, doorgewinterde Leydenaren. Dit gemêleerd gezelschap legt interessant voetbal op de mat! Dat is voetbal bij het USC!

Een geweldige sport om je conditie en met name je uithoudingsvermogen sterk te verbeteren. Je kunt bij het USC op verschillende niveaus meespelen in één van onze dames- of heren-teams. We beschikken over een spik-splinternieuw veld van FIFA 2 kwaliteit en nieuwe kleedkamers waar menig vereniging jaloers op zou zijn.

En daar blijft het niet bij. Voetbal sterkt het lichaam én de geest. Dat noemen we ‘ontspanning door inspanning’. Voor de 3e helft kun je daarom terecht in onze gezellige sportbar!

Weekrooster

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Talent is tegenwoordig al lang niet meer genoeg om uit te groeien tot een goede voetballer. Naast talent en inzicht in het spel maakt een goede conditie en fysieke kracht het verschil. Het is dan ook niet voor niets zo dat topvoetballers zoals Christiano Ronaldo en Drogba maar liefst 4 tot 5 keer per week aan kracht en conditie training doen. Bij het USC beschikken wij daarom over een zeer uitgebreide fitness zaal en gemotiveerde Fitness instructeurs om jou te helpen je prestaties op het veld te verbeteren. Ook als je kampt met een blessure kun je terecht bij onze fysiotherapeuten op het Sportcentrum. Zij helpen je om snel weer fit te worden!

Fitness SCHEMA op maat

Samen met onze fitness instructeurs werk je gericht aan het verbeteren van je prestaties op het veld. Door een op maat gemaakt trainingsschema werken we samen aan jouw persoonlijke verbeterpunten, bijvoorbeeld: conditie, kracht, (start) snelheid, sprong- en of schotkracht of stabiliteit. Het verbeteren van je rompstabiliteit, balans, coördinatie, lenigheid en kracht zorgen ervoor dat je sterker en fitter wordt. Dit kan individueel of in teamverband.

BEGINNEN MET VOETBAL

Kom lekker een keertje meetrainen, proef de sfeer en schrijf je in voor deelname aan de competitie. Iedereen is van harte welkom. Ook voor starters is er plaats want er zijn dit jaar minimaal 2 teams extra. Ook gaat het USC dit jaar, als de Football Factory, weer meedoen in de KNVB competitie. Afhankelijk van het team waarin je speelt, kun je 1 of 2 keer per week trainen bij LVV Football Factory.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon