Bachata

Intensiteit:

Bachata

Bachata bij het USC

Belangrijk: Sportactiviteiten op het USC kunnen we aanbieden tijdens deze crisis onder strikte voorwaarden. Lees de regels daarom goed.

Bachata is een dansstijl met haar origine in de Dominicaanse Republiek. Er zijn een aantal verschillende Bachata stijlen (Dominicaanse Bachata, moderne Bachata, Antilliaanse Bachata et cetera) maar deze hebben allen, in tegenstelling tot de verschillende salsa stijlen, dezelfde basis stappen. De authentieke Dominicaanse dans bestaat uit een basis dans van een volledige 8 tel bewegend in een vierkant. De Moderne Bachata bevat elenementen van Salsa, Tango en Zouk.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster 2020-2021

Klik hier voor het complete voorlopige sportrooster van 2020-2021.

Sport Start Eind Locatie Docent
Er is (nog) geen rooster bekend voor deze sport.

De beginners cursus wordt in blok 1 en 4 gegeven, de gevorderde cursus in blok 2 en 5.

Van bankzitter tot topper!

Dansen is een ideale manier om jezelf lekker te ontspannen na een dag hard werken of studeren. Ook is het voor de expressieve sporter een ideale manier om alle creatieve energie te laten stromen. Boven alles is het een leuke manier om nieuwe contacten te leggen en jouw sociale netwerk op een sportieve en creatieve manier uit te breiden. Je kunt bij het USC kiezen uit een groot aantal verschillende danslessen op alle niveaus waardoor jouw wekelijkse dansles nooit saai wordt!

GET INSPIRED

This is the first choreography of La Alemana and Ataca Jorgie, and has become a viral hit on Youtube. Bachata has become a worldwide sensation to dance.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon