Sponsoren

Sponsoren

Adverteren en teambuilding, een gezonde combinatie

In tegenstelling tot de conventionele sponsormogelijkheden biedt het Universitair Sportcentrum een unieke combinatie tussen exposure en teambuilding. U krijgt niet alleen het bereik van een groot publiek voor uw investering, maar ook een keuze tussen diverse teambuilding activiteiten die u kunt aanbieden aan uw personeel.

De faciliteiten van het Universitair Sportcentrum zijn volledig vernieuwd. Het hoofdcomplex dat officieel heropent is in mei 2013 herbergt een grote sporthal, twee gymzalen voorzien van een groot aantal trainingstoestellen, een danszaal, een budo zaal, een multifunctionele zaal, een grote fitnessruimte voorzien van cardio- en krachtapparatuur en een spinningzaal. Op het hoofdcomplex telt het sportcentrum 40.000 bezoekers per maand. Dit bestaat uit: 20.000 tentamenkandidaten in de zalen, 16.000 bezoeken van sportkaarthouders en ongeveer 4000 externe bezoekers(huurders en tegenstanders wedstrijden). Daarnaast telt de website van het Universitair Sportcentrum meer dan 10.000 unieke pagina weergaven per week met een maandelijks gemiddelde van 43.170 unieke pagina weergaven per maand.

Buiten heeft het Universitair Sportcentrum de beschikking over maar liefst 8 tennisbanen, 2 beachvolleybalvelden, een hockeyveld en een voetbalveld gecombineerd met een rugbyveld. Begin 2013 zijn deze nieuwe sportvelden officieel in gebruik genomen. Met pace 2 gecertificeerde smashcourt tennisbanen en het fifa 2 star gecertificeerde voetbalveld zijn zij de modernste in hun soort. De sportvelden zijn gelegen aan de drukbezochte Einsteinweg waarbij exposure niet alleen geldt voor het grote aantal bezoekers van de sportvelden, maar ook voor het verkeer van het bioscience park en de universitaire faculteiten rondom de accommodatie.

Kortom, de juiste plek om te adverteren!

Voor meer informatie:

Rolando Podda
06 44 08 1583

r.c.g.podda@usc.leidenuniv.nl

Adverteren op het sportcentrum 

jong en dynamisch

achieve more through sports

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon