Vacatures

Vacatures

Werken bij het USC Leiden

Sportdocenten voor de groepslessen

Wij zijn voor verschillende groepslessen op zoek naar docenten:


Als groepslesinstructeur motiveer en stimuleer je de sporters tot het actief enfrequent meedoen aan de groepslessen. Je begeleidt nieuwe deelnemers en je enthousiasmeert en stimuleert de al geoefende sporters in de les. Wij zoeken gediplomeerde groepslesinstructeurs met goede communicatieve vaardigheden.

Naast een vergoeding voor de gegeven lessen, krijg je gratis toegang tot de sportfaciliteiten van het USC. Heb je interesse? Neem dan contact op met Kathelijne Mischner via k.s.mischner@usc.leidenuniv.nl

Invalkrachten fitness

Wij zijn op zoek naar invalkrachten voor in de fitness, locaties Den Haag en Leiden. Opleidingseisen: Fitness A of een vergelijkbare opleiding. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Ramon Wolf. E-mail: r.wolf@usc.leidenuniv.nl.

Invalkrachten Spinning

Wij zijn opzoek naar inval docenten voor onze spinninglessen. Ook voor het trainen op hartslag met groepen die een prima conditie hebben, zoeken we een goede trainer. Heb je ervaring als spinninginstructeur en lijkt het je leuk om les te geven aan jonge, fanatieke en enthousiaste spinners? Stuur dan een email naar Ramon Wolf r.wolf@usc.leidenuniv.nl.

Medewerker Algemene Dienst en Horeca (0,8 fte)

In deze functie versterk je drie dagen per week het Algemene Dienst team en één dag het Horeca team op het Universitair Sportcentrum. Uitbreiding met een vijfde dag is bespreekbaar. De Algemene Dienst verzorgt het (klein) onderhoud en beheer van de gebouwen en sportvelden. Dit team bestaat, naast jou, uit drie ervaren medewerkers. Het USC heeft twee horeca locaties, in het hoofdgebouw en in het clubgebouw (bij de sportvelden). In de avonden is het er gezellig druk met studentensporters.

Medewerker Algemene Dienst / Horeca (0,8 FTE) - Universiteit Leiden

Medewerker Horeca (0,8 fte)

In deze functie versterk je vier dagen per week het Horeca team op het Universitair Sportcentrum. Uitbreiding met een vijfde dag is bespreekbaar. Het USC heeft twee horeca locaties, in het hoofdgebouw en in het clubgebouw (bij de sportvelden). In de avonden is het er gezellig druk met studentensporters. Je werkt samen in een team met een horeca coördinator en een groep studentmedewerkers en samen zorgen jullie voor een gezellig sfeer in de twee horeca locaties.

Medewerker Horeca (0,8 FTE) - Universiteit Leiden

Uitzendkracht Medewerker Front Office en Horeca locaties

Op zoek naar een afwisselende bijbaan? Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die multi-inzetbaar zijn. Kom jij ons team versterken?

Als medewerker kan je worden ingezet op verschillende locaties:

Hoofdgebouw: Front-office en horeca

Clubgebouw: Sportvelden horeca en toezicht velden

Bij het USC worden diensten ingepland per 1 à 2 maanden. Dit kan, waar mogelijk, in overleg ook op vaste dagen. Daarnaast wordt verwacht dat je flexibel inzetbaar bent in het werken op afwijkende tijden bij (sport)evenementen, vervanging van vast personeel en feesten waar we extra personeel nodig hebben.

Profiel:

Geïnteresseerd? Voor vragen kan je contract opnemen met onze front-office via 071 527 46 10. Wil je direct solliciteren mail dan zo snel mogelijk een korte motivatie en CV naar: sportcentrum@usc.leidenuniv.nl t.a.v. Pascal Neuteboom.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon