Vacatures

Vacatures

Werken bij het USC Leiden

Floormanager

Kom jij ons gezellige USC team versterken? We hebben een nieuwe vacature openstaan voor de functie van Teamleider van het cluster Front-Office, Algemene Dienst en Horeca. Reageren kan tot en met 1 januari 2023.

Als Floormanager zorg je dat ervoor dat op ons USC alles in de teams front-office, horeca en algemene dienst soepel verloopt waardoor aan sporters, medewerkers en bezoekers een uitstekende service wordt verleend. Je weet de samenwerking binnen de teams te stimuleren en medewerkers gericht met enthousiasme te coachen. Tevens zorg je ervoor dat de bedrijfsvoering optimaal verloopt en doelstellingen worden behaald. En dat allemaal in een sportieve omgeving met- en voor studenten.

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie en/of procedure kun je contact opnemen met Annette van Lookeren Campagne, Hoofd Universitair Sportcentrum. Email: a.c.van.lookeren.campagne@sea.leidenuniv.nl.

Hardlooptrainer

Ben jij dé persoon die Leidse studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden enthousiast maakt voor hardlopen of motiveert om beter te lopen? Wij zijn op zoek naar een hardlooptrainer die kwalitatief goede hardlooptrainingen (Engelstalig) kan gaan verzorgen. Ben jij in het bezit van een (basis)hardlooptrainers diploma van de Atletiekunie, kan jij trainingsschema’s maken en heb jij affiniteit met onze doelgroep? Neem dan contact op met Lonneke Derriks via l.m.derriks@usc.leidenuniv.nl.

Sportdocenten voor de groepslessen

Wij zijn voor verschillende groepslessen op zoek naar docenten:


Als groepslesinstructeur motiveer en stimuleer je de sporters tot het actief enfrequent meedoen aan de groepslessen. Je begeleidt nieuwe deelnemers en je enthousiasmeert en stimuleert de al geoefende sporters in de les. Wij zoeken gediplomeerde groepslesinstructeurs met goede communicatieve vaardigheden.

Naast een vergoeding voor de gegeven lessen, krijg je gratis toegang tot de sportfaciliteiten van het USC. Heb je interesse? Neem dan contact op met Kathelijne Mischner via k.s.mischner@usc.leidenuniv.nl.

Invalkrachten fitness

Wij zijn op zoek naar invalkrachten voor in de fitness, locaties Den Haag en Leiden. Opleidingseisen: Fitness A of een vergelijkbare opleiding. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Ramon Wolf. E-mail: r.wolf@usc.leidenuniv.nl.

Invalkrachten Spinning

Wij zijn opzoek naar inval docenten voor onze spinninglessen. Ook voor het trainen op hartslag met groepen die een prima conditie hebben, zoeken we een goede trainer. Heb je ervaring als spinninginstructeur en lijkt het je leuk om les te geven aan jonge, fanatieke en enthousiaste spinners? Stuur dan een email naar Ramon Wolf r.wolf@usc.leidenuniv.nl.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon