Vacatures

Vacatures

Werken bij het USC Leiden

Sportdocenten voor de groepslessen

Wij zijn opzoek naar docenten voor de lessen bodyshape, bootcamp, club battle/tai bo, club power, core training, gladiator en/of steps.

Als groepslesinstructeur motiveer en stimuleer je de sporters tot het actief en frequent meedoen aan de groepslessen. Je begeleidt nieuwe deelnemers en je enthousiasmeert en stimuleert de al geoefende sporters in de les.

Jij bent een gediplomeerde groepslesinstructeur en hebt daarnaast goede communicatieve vaardigheden. Je bent al ZZP’er of bent bereid om dit te worden.

Naast een vergoeding voor de gegeven lessen, krijg je ook gratis toegang tot de sportfaciliteiten van het USC.

Heb je interesse? Stuur een email naar e.de.jong@usc.leidenuniv.nl

Vacature SKC Volleybal trainer/coach Heren 1 (Afdeling promotieklasse)

De heren van Heren 1 SKC zoeken een nieuwe trainer/coach.

SKC speelt dit jaar voor het eerst in de promotieklasse en heeft een goede start gemaakt en voor de beker werd een 3de divisie ploeg uit het bekertoernooi gewipt .

SKC is een van de grootste verenigingen in de regio met 8 heren en 15 damesteams . Er is een goede opbouw van de teams in de diverse klassen . SKC streeft in principe altijd naar een langdurige werkrelatie en bij belangstelling kan in de toekomst het aantal trainingsgroepen uitgebreid worden.

De trainer/coach van het eerste team staat onder contract van het USC. De salariëring wordt dan ook door het USC geregeld en valt onder de cao Universiteiten. Zowel trainingen als coaching wordt vergoed.

Bij interesse kan er contact opgenomen worden met:

Frank Knops (USC Leiden), f.t.j.knops@usc.leidenuniv.nl

Vacature Judodocent

Het USC is op zoek naar een docent Judo. Trainingstijd vooralsnog dinsdag 20.00-21.00. de vacature kan per direct ingevuld worden. Er staat een heel enthousiaste groep te wachten op een nieuwe docent .

Bij interesse kan er contact opgenomen worden met:

Frank Knops (USC Leiden), f.t.j.knops@usc.leidenuniv.nl

Vacature Hockeytrainer

Voor de studentenhockeyvereniging L.S.H. Thor zijn wij op zoek naar een trainer voor de woensdagavond van 19.00-22.00 uur.

Teams die trainen op woensdagavond zijn een team dat meedoet aan de bedrijfshockeycompetitie en Heren 2 dat uitkomt in de 4e klasse reserve.

Hoewel het nu nog om 1 avond gaat zou het in de toekomst om meerdere avonden kunnen gaan zodat de nieuwe trainer semiprofessioneel kan werken. Het aantal teams groeit elk jaar en ook het niveau wordt elk jaar hoger

De verloning is volgens de cao Universiteiten of eventueel op declaratiebasis.

Wij kijken uit naar een enthousiaste collega die de jaarlijks groeiende vereniging kan komen versterken.

Meer informatie bij Frank Knops (USC Leiden), f.t.j.knops@usc.leidenuniv.nl

Invalkrachten fitness

Wij zijn op zoek naar invalkrachten voor in de fitness. Opleidingseisen: Fitness A en B of een vergelijkbare opleiding. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Ramon Wolf. E-mail: r.wolf@usc.leidenuniv.nl.

Invalkrachten Spinning

Wij zijn opzoek naar inval docenten voor onze spinninglessen. Ook voor het trainen op hartslag met groepen die een prima conditie hebben, zoeken we een goede trainer. Heb je ervaring als spinninginstructeur en lijkt het je leuk om les te geven aan jonge, fanatieke en enthousiaste spinners? Stuur dan een email naar Ramon Wolf r.wolf@usc.leidenuniv.nl.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon