Inloggen met ULCN

Inloggen met ULCN

Log in met je SURFconext account

Vanaf 11 oktober heeft het USC een koppeling met de administratie van de universiteit. Vanaf dat moment is het voor iedereen die als student, promovendus, medewerker of alumni bij/van de Universiteit Leiden geregistreerd staat alleen nog mogelijk om in te loggen in mijn.uscleiden.nl en de USC app met hun eigen SURFconext account.

FAQ

Waarom doen jullie dit?

Het USC is een onderdeel van de universiteit en het is belangrijk dat studenten, medewerkers en alumni van de universiteit op zoveel mogelijk plekken gemakkelijk op dezelfde manier kunnen inloggen.

Ik ben student, medewerker, PhD of alumnus/alumna aan/van de Universiteit Leiden, hoe log ik in?

Je logt in met je SURFconext account. Weet je je wachtwoord niet? Neem dan contact op met de ISSC Helpdesk (helpdesk@issc.leidenuniv.nl) om een wachtwoord-reset te laten uitvoeren.

Ik ben ingelogd met mijn SURFConext account en kan niet reserveren / zie mijn abonnement niet

Neem contact met het USC op via de mail (sportcentrum@usc.leidenuniv.nl), het kan zijn dat je twee keer bij het USC geregistreerd staat. Wij zoeken dit uit en corrigeren het zo snel mogelijk.

Ik ben ingelogd met mijn SURFConext account en word niet naar de USC app doorverwezen

Dit heeft te maken met de internet browser 'Firefox' op de mobiel. Het probleem kan je oplossen door van standaardbrowser Firefox te veranderen naar bijvoorbeeld 'Chrome'. Of door de stappen in deze handleiding te volgen. Blijf je alsnog problemen krijgen met inloggen? Neem contact met het USC op via de mail (sportcentrum@usc.leidenuniv.nl)

Ik ga binnenkort afstuderen, wat gebeurt er met mijn abonnement?

Je lopende abonnement blijft gewoon geldig, je hoeft niks bij te betalen. Zodra je afgestudeerd bent en je weer inlogt op de site of app word je account omgezet naar een alumni account en als je je abonnement dan wilt verlengen betaal je het alumni tarief. Je kan dan gewoon in blijven loggen met je SURFconext account.

Ik stop met studeren, wat gebeurt er met mijn abonnement?

Je lopende abonnement blijft gewoon geldig, je hoeft niks bij te betalen. Zodra je officieel bent uitgeschreven, wordt je account geblokkeerd zodra je weer inlogt in de site of app. Je abonnement is echter wel gewoon nog actief maar je kan even niet in de app of op de site om boekingen te maken. Stuur ons een mail (sportcentrum@usc.leidenuniv.nl) en we zetten je umail om naar je privé email, op die manier kan je gebruik blijven maken van de site en app. Als je abonnement afloopt, kan je ervoor kiezen om hem te verlengen, echter is dat dan wel tegen het externe tarief.

Ik ga binnenkort uit dienst/pensioen, maar wil bij jullie blijven sporten? Kan dat?

Je lopende abonnement blijft gewoon geldig tot en met de einddatum. Zodra je officieel uit dienst bent word je account geblokkeerd zodra je weer inlogt in de site of app. Je abonnement is wel gewoon nog actief maar je kan niet in de app of op de site om boekingen te maken, stuur ons dan een mail (sportcentrum@usc.leidenuniv.nl) en we zetten je umail om naar je privé email en dan kan je gebruik blijven maken van de site en app. Als je abonnement afloopt kan je ervoor kiezen om hem te verlengen, dat is dan wel tegen het externe tarief.

Ik ben al een tijdje geen student meer, wat gebeurt er met mijn account en abonnement?

Als je bent afgestudeerd aan de Universiteit Leiden zal je account, als je na 11 oktober 2023 inlogt in de site of app, automatisch omgezet worden naar de alumni categorie. Je lopende abonnement blijft gewoon actief en als die afloopt kan je hem verlengen tegen het alumni tarief, mocht je daar interesse in hebben.

Als je gestopt bent met studeren en niet bent afgestudeerd dan word je op 11 oktober omgezet naar een externe sporter. Je lopende abonnement blijft gewoon actief en je hoeft niets bij te betalen, als die afloopt kan je hem verlengen tegen het externe tarief, mocht je daar interesse in hebben.

Ik ben een gepensioneerde medewerker van de universiteit en betaal nu nog het medewerkers tarief, wat nu?

Je word omgezet naar een externe sporter. Je lopende abonnement blijft gewoon geldig, je hoeft niks bij te betalen. Als je abonnement afloopt kan je ervoor kiezen om hem te verlengen, dat is dan wel tegen het externe tarief. Je logt in met je oude USC accountgegevens, je gebruikt niet je SURFConext account, die werkt namelijk niet meer.

Ik ben promovendus en promoveer bijna, wat gebeurt er na mijn promotie?

Als je bij aflopen van je abonnement uit dienst bent en je wilt bij ons blijven sporten, dan kan dat. Het tarief hangt dan af van of je ook alumnus bent bij de Universiteit Leiden, zo ja, dan betaal je het alumni tarief en kan je in blijven loggen met je SURFConext account. Je lopende abonnement blijft gewoon geldig tot en met de einddatum.

Ben je geen alumnus van de Universiteit Leiden, dan word je account geblokkeerd zodra je weer inlogt in de site of app. Je abonnement is wel gewoon nog actief maar je kan niet in de app of op de site om boekingen te maken, stuur ons dan een mail (sportcentrum@usc.leidenuniv.nl) en we zetten je umail om naar je privé email en dan kan je gebruik blijven maken van de site en app. Als je abonnement afloopt kan je ervoor kiezen om hem te verlengen, dat is dan wel tegen het externe tarief. Je logt in met je oude USC accountgegevens, je gebruikt niet je SURFConext account, die werkt namelijk niet meer.

Ik ben Alumnus/Alumna maar ik ben mijn inloggegevens vergeten of kwijt of ik heb ze nooit gehad:

Ben je inloggegevens vergeten? Heb je geen inloggegevens meer? Dit is wat je kan doen:

De medewerkers van de Frontoffice Studentenzaken kunnen je studentnummer opzoeken en ook daarna een wachtwoord reset uitvoeren.

Ik ben promovendus/medewerker bij het LUMC, geldt dit ook voor mij?

Nee, LUMC medewerkers/promovendi blijven inloggen op de huidige manier.

Ik ben promovendus bij een andere universiteit, geldt dit ook voor mij?

Voor promovendi van andere universiteiten geldt dat men op dezelfde manier als nu blijft inloggen. Als je naast promovendus bij een andere universiteit ook alumnus bent van de Universiteit Leiden, dan geldt het wel voor jou. Als promovendus van een ander universiteit betaal je het externe tarief en als alumnus van de Universiteit Leiden betaal je een lager tarief, het is dus voordeliger voor je om dit te doen.

Ik ben student aan de Hogeschool Leiden of een andere HBO of universitaire instelling, geldt dit ook voor mij?

Nee, studenten aan andere universiteiten, de HSL en andere HBO studenten blijven inloggen op de huidige manier.

Ik kan mijn tennismaatje (of badminton, volleybal, beachvolleybal etcetera) niet meer selecteren als ik een baan of veld reserveer. Hoe zit dit?

Van iedereen die nu in moet loggen met SurfConext is het oude e-mail adres verwijderd zodat er niet per ongeluk verkeerd ingelogd wordt. Zodra je voor het eerst inlogt met SurfConext, wordt het u-mailadres automatisch geregistreerd. Je kan je maatje uitnodigen via de u-mailadres. het is dan wel van belang dat je maatje minimaal 1x heeft ingelogd via SurfConext zodat het u-mail adres ook bij ons geregistreerd wordt.


Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon