​Warme Truiendag

​Warme Truiendag

Elk jaar melden vele mensen zich actief aan voor Warme Truiendag onder het motto ‘verwarm jezelf, niet de wereld’. Want, als iedereen één graadje lager stookt, één stookseizoen lang, bespaart dat 1 megaton CO₂. Kortom: samen maken we een verschil!

Ook wij als USC Leiden hebben actief deel genomen aan Warme Truiendag. Aangezien op verschillende locaties binnen de Universiteit Leiden de verwarming lager of zelfs helemaal werd uitgezet, had onze docente Kathelijne een les bootcamp en boksen voorbereid. In groepjes van twee werden we drie kwartier lang afgemat met verscheidene oefeningen. Dit ging de één beter dan de andere af, maar desondanks werd er met enthousiaste overgave aan de oefeningen meegedaan.

Nadat we de nodige calorieën hadden verbruikt, was het tijd voor stretching en stond er in de USC horeca koffie en gebak klaar. Aan tafel konden we even bijkomen en was er tijd om elkaars warme truien te bewonderen. Al met al een geslaagde ochtend!

Benieuwd naar onze volgende activiteit in het kader van duurzaamheid? Check onze website https://www.uscleiden.nl/over-usc/duurzaamheid/ of volg ons op Instagram USC Leiden.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon