Nieuwe cursussen in aantocht

Nieuwe cursussen in aantocht

Nieuwe cursussen in aantocht

Nieuwe cursussen in aantocht

De inschrijvingen voor de nieuwe cursussen openen binnenkort! Vanaf 8 april kun jij je weer inschrijven voor een nieuwe leuke uitdagende sportcursus. Blok 5 gaat van start op 22 februari en duurt tot en met 23 juni.

Gedurende 9 weken kun jij je sportprestaties verbeteren in een leuke sportcursus. Denk bijvoorbeeld aan een cursus bachata, salsa, zelfverdediging of meld je met een team aan voor onze zaalvoetbal competitie. Check de USC app of de website voor het volledige cursusaanbod.

Hoe schrijf ik mij in?

Inschrijven kan via de balie van het USC, de USC Leiden app of via onze website: mijn.uscleiden.nl. De cursussen zijn gratis, maar inschrijving is wel verplicht, aangezien er maar beperkt plaatsen beschikbaar zijn. Zien we jou ook binnenkort op het USC?

Cursusaanbod

 • Bachata | alle niveaus
 • Ceroc Social Dancing | Beginners
 • Dancehall Fusion
 • HipHop Femme
 • Heels
 • Polefitness | Beginners
 • Polefitness | Half gevorderd
 • Salsa | Beginners
 • Salsa | Gevorderd
 • Stijldansen | Beginners
 • Stijldanseng | Half gevorderd
 • Stijldansen | Gevorderd
 • Zaalvoetbal | Online registratie
 • Zelfverdediging | Gevorderd
Geplaatst op 3 Apr 2024, om 12:00

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon