In mei zijn wij erbij! Jij ook?

In mei zijn wij erbij! Jij ook?

In mei zijn wij erbij! Jij ook?

In mei zijn wij erbij! Jij ook?

Schrijf je nu in voor de 32e editie van de Leiden Marathon! De vorige edities waren een groot succes, dus hier wil jij zeker bij zijn. Op zaterdag 13 mei kun je meedoen aan één van de wandelafstanden, op zondag 14 mei kun jij je inschrijven voor de 5, 10, 21 of 42 km.

Bekijk het volledige programma en het parcours op marathon.nl. Kun jij nog een aantal goede hardlooptips gebruiken? Of wil jij je gelijk inschrijven? Ook dan kan je op deze website terecht.

Tijdens de Leiden Marathon op 14 mei zullen we vanuit de Universiteit en het USC aanwezig zijn op het Universiteit Leiden Meeting Point. Locatie: Tentendorp op de Garenmarkt. Dit is een verzamelplek voor medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden. Kom dus nadat je je startnummer hebt opgehaald gezellig een praatje maken en haal je eigen goodiebag op met o.a. een runnershirt van de Leiden Marathon!

Het Universiteit Leiden Meeting Point is tot stand gekomen door middel van een samenwerking tussen Healthy University, de Leiden Marathon, de Universiteit Leiden en het Universitair Sportcentrum.


Geplaatst op 18 Apr 2023, om 12:20

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon