Maak je klaar voor het volgende hardloopevenement: de Leiden Science Run!

Maak je klaar voor het volgende hardloopevenement: de Leiden Science Run!

Maak je klaar voor het volgende hardloopevenement: de Leiden Science Run!

Maak je klaar voor het volgende hardloopevenement: de Leiden Science Run!

Na de Geuzenloop (en als voorbereiding op de Leiden Marathon) is het nu tijd voor de Leiden Science Run! Na drie jaar is het eindelijk weer zo ver: je kunt je nu inschrijven voor dit hardloopevenement dat plaatsvindt op 15 maart 2023!

De Leiden Science Run is een hardloopwedstrijd van vijf kilometer over het Leiden Bio Science Park. De wedstrijd wordt in estafettevorm gelopen: een team bestaat uit vier personen die elk vijf kilometer lopen. Teams van familie, vrienden, collega's of huisgenoten komen samen om mee te rennen. Het volledige inschrijfgeld en de sponsoropbrengst van de teams gaat naar het UAF en komt ten goede aan vluchtelingenstudenten.

De inschrijvingen staan nog open en iedereen mag meedoen: studenten, medewerkers van de faculteit, medewerkers van bedrijven op het Science Park, et cetera. Dus ben je sportief en heb je zin om mee te doen met je vrienden, familie of buren of collega's?

Schrijf je dan in via deze link.

Twijfel jij nog over jouw deelname? Trainer Natascha zal dit jaar weer de warming-up verzorgen. Dus hier kun je alvast naar uitkijken!

Sneak Preview: Tijdens de Leiden Marathon zullen we vanuit het USC ook aanwezig zijn met een Universitaire Verzamelplaats op de Garenmarkt. Wij staan daar klaar met een leuke verassing!

Geplaatst op 4 Apr 2023, om 09:30

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon