Binnenkort bij het USC: inschrijven voor cursusblok 5

Binnenkort bij het USC: inschrijven voor cursusblok 5

Binnenkort bij het USC: inschrijven voor cursusblok 5

Binnenkort bij het USC: inschrijven voor cursusblok 5

Vanaf maandag 10 april kun jij je weer inschrijven voor een nieuwe sportcursus bij het USC. Het cursusblok loopt van 24 april tot en met 25 juni 2023. Benieuwd wat voor cursussen wij deze keer aanbieden? Lees dan snel verder.

Gedurende 9 weken kun jij kennismaken met een nieuwe sport of je eigen sportprestaties verbeteren. Wij bieden verschillende cursussen aan op het gebied van dans, conditie, kracht en budosport. Check de USC APP of onze website voor het volledige cursusaanbod.

Inschrijven kan via de balie van het USC, de USC Leiden APP of via onze website: mijn.uscleiden.nl. De cursussen zijn gratis, maar inschrijving is wel verplicht, aangezien er maar beperkt plaatsen beschikbaar zijn.

Geplaatst op 4 Apr 2023, om 13:06

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon