Bring a Friend Actie bij USC The Buzz

Bring a Friend Actie bij USC The Buzz

Bring a Friend Actie bij USC The Buzz

Bring a Friend Actie bij USC The Buzz

Neem tijdens onze Bring a Friend Actie in april jouw sportmaatje mee naar USC The Buzz in Den Haag

Sporten kan alleen, maar sporten met een maatje is nóg veel leuker. Samen zet je net dat extra stapje en motiveer je elkaar om tot het uiterste te gaan! Neem daarom tijdens onze Bring a Friend Actie, in de maand april, een vriend of vriendin mee naar USC The Buzz. Hij of zij kan een week lang gratis met jou meesporten, en krijgt daarnaast ook nog eens 10% korting bij aanschaf van een jaarabonnement!

Wat houdt de actie in? Tijdens de actieperiode, die loopt van 1-30 april 2023, krijg je als sporter van USC The Buzz de kans om een vriend of vriendin gratis mee te nemen naar de groepslessen of de fitness in Den Haag. Jouw vriend(in) krijgt 1 week toegang tot The Buzz en kan gedurende deze periode dus gratis met jou meesporten!

Vragen? Voor meer informatie kan je terecht bij de Front-Office van USC The Buzz. Hopelijk tot snel!

Geplaatst op 22 Mar 2023, om 12:26

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon