Extra groepslessen + gratis fitnessschema

Extra groepslessen + gratis fitnessschema

Extra groepslessen + gratis fitnessschema

Extra groepslessen + gratis fitnessschema

Heb jij ook zin om het nieuwe jaar sportief en vol energie te beginnen? In januari biedt het USC verschillende extra mogelijkheden aan om jou hierbij te ondersteunen.

  • Volg één van onze extra lessen. Tijdens de eerste week van januari bieden wij overdag deze extra lessen aan. Wil jij dit niet missen? Check onze app en schrijf je op tijd in.
  • Laat daarnaast gratis een persoonlijk fitnessschema samenstellen door één van onze gediplomeerde fitnessinstructeurs.

Extra lessen

ma 2 jan

09:00

Pilates

12:00

Club Power

16:00

Ballet

di 3 jan

10:00

Bodyshape

13:00

Power Yoga

woe 4 jan

10:00

Jumping

16:00

Club Power

do 5 jan

10:00

Pilates

14:00

Boksen

16:00

Kangoo Jump

vrij 6 jan

12:00

Spinning

17:00

Yin Yang Yoga

Fitnessschema

Heb jij interesse in een fitness- of trainingsschema? Kom dan langs op één van de drie USC-locaties (USC-hoofdgebouw, Plex-Fit en The Buzz). Meld je aan bij de fitnessbalie om een afspraak in te plannen. Dit kan niet via de USC-app. Bij het maken van de afspraak noteren wij informatie over de klant, zodat wij een passend schema kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan: blessures, wel of geen ervaring, hoe vaak de sporter van plan is om te komen trainen, andere sporten en de trainingsdoelen. Doelen van sporters kunnen erg uiteenlopend zijn. Voorbeelden zijn: vetpercentage verminderen, meer spiermassa en kracht opbouwen, herstel na een blessure, een fitnessschema ter ondersteuning van een andere sport, conditie verbeteren, of gewoon lekker fit blijven.

Beginnende fitness klant

Bij een beginner houden we het schema simpel. In de meeste gevallen gaat het om een total-body schema op de vaste apparaten. Na een korte warming-up laat de fitnessinstructeur aan de klant zien hoe de oefeningen die op het schema staan uitgevoerd moeten worden. Vervolgens bepaald de fitnessinstructeur samen met de klant zijn of haar persoonlijke instellingen, zoals stoelhoogte en gewicht. Van belang is een goede uitvoering van de oefening, daarom geeft de instructeur tijdens de training aan de klant aanwijzingen en tips.

Met een startschema kunnen beginners die gemiddeld 2 à 3 keer per week komen trainen ongeveer 10-12 weken zelfstandig aan de slag. Na deze periode kan er een nieuwe afspraak (persoonlijk aan de fitnessbalie) ingeboekt worden voor een nieuw schema. Bij een vervolgschema kunnen bijvoorbeeld oefeningen op de vaste apparaten gecombineerd worden met losse gewichten.

Ervaren fitness klant

Voor sporters met meer ervaring, en die een vaste routine hebben om bijvoorbeeld 3 of 4 keer per week in de fitness te trainen, maken wij vaak een split-trainingsschema. Bij een split-trainingsschema worden de spiergroepen verdeeld over het aantal trainingsdagen. Hierdoor kan je meerdere oefeningen uitvoeren per spiergroep, waardoor je veelal betere resultaten kan behalen wat betreft spieropbouw en toning.

Heb jij trainingsdoelen die je wilt behalen? Dan biedt het USC daarbij extra ondersteuning. Ons personeel is erg toegankelijk en sporters kunnen altijd naar ons toekomen met vragen over een oefening of tips. Fitness kan, met de juiste begeleiding heel gevarieerd en uitdagend zijn, en.. je kan serieuze resultaten boeken!

Geplaatst op 19 Dec 2022, om 11:51

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon