Zaalvoetbalcompetitie

Zaalvoetbalcompetitie

Zaalvoetbalcompetitie

Zaalvoetbalcompetitie

Meld je vanaf 17 oktober aan voor onze zaalvoetbalcompetitie! De eerste wedstrijden worden gespeeld vanaf 2 november. Zien we jou ook bij het USC?

Binnenkort gaat de zaalvoetbalcompetitie weer van start! Schrijf jij je ook in? De competitie gaat van start op woensdag 2 november. Inschrijven kan bij de receptie van het Universitair Sportcentrum vanaf 17 oktober. Dus, enthousiasmeer je medestudenten, huisgenoten, clubleden of andere vrienden om mee te spelen in onze competitie.

De inschrijfkosten voor de competitie zijn €20,- per team. Elk team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 12 spelers. Minimaal 5 spelers per team dienen in het bezit te zijn van een geldig sportabonnement. Overige spelers kunnen ervoor kiezen om voor aanvang van de wedstrijden een dagpas te kopen bij de frontoffice. Kijk op onze website voor meer informatie.

Geplaatst op 10 Oct 2022, om 12:27

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon