Coronamaatregelen aangescherpt

Coronamaatregelen aangescherpt

Coronamaatregelen aangescherpt

Lockdown tot en met 14 januari

Coronamaatregelen aangescherpt

Beste sporter,

Gisteravond heeft het Kabinet aangegeven dat er helaas een totale lockdown komt. Tot en met vrijdag 14 januari 2022 zijn onder andere alle binnensportfaciliteiten gesloten. Dat betekent ook dat onze locaties in Leiden en Den Haag vanaf heden tot en met 14 januari 2022 gesloten zijn voor binnensport.

Het is alleen nog mogelijk buiten in tweetallen met 1.5m afstand te sporten. Voor ons geldt daarom: tennis singles (enkelspel) is toegestaan en je kan een beachveld/half sportveld reserveren met maximaal twee personen per veld.

Daarnaast hebben we op twee locaties een buiten fitness gerealiseerd. Zowel bij Plex-FIt als bij de sportvelden van het USC kun je terecht voor een training. Kijk bij onze andere nieuwsberichten voor alle info over de buiten fitness.

Houd de komende periode www.uscleiden.nl en onze socials (Instagram, Facebook) in de gaten voor alle updates en ontwikkelingen.

Blijf gezond, en zorg goed voor elkaar!

Met sportieve groet,

Team USC

Geplaatst op 19 Dec 2021, om 10:36

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon