Leiden Marathon 10 oktober 2021

Leiden Marathon 10 oktober 2021

Leiden Marathon 10 oktober 2021

Leiden Marathon 10 oktober 2021

LEIDEN MARATHON 10 oktober: Gratis Runner-shirt voor studenten en medewerkers

De Leiden Marathon gaat door op zondag 10 oktober! Van alle grote loopevenementen is “Leiden” de eerste sinds de corona uitbraak. Met afstanden van 5 km tot de hele marathon is iedere hardloper welkom. Schrijf je daarom nog snel in. Het Universitair Sportcentrum doet graag mee en ondersteunt deelnemende medewerkers en studenten met een gratis runner-shirt. Het shirt is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een comfortabele fitting. Kijk op onze website hoe en wanneer je jouw runner-shirt kunt verkrijgen.

Voor medewerkers is op 10 oktober een verzamelplek gestationeerd in Plexus, 7 minuten lopen van de start. Vanaf 9:00 uur kunnen medewerkers daar rustig naar het toilet, spullen achterlaten, Runner-shirt ophalen als je dat niet eerder hebt gedaan, na afloop douchen en natuurlijk ervaringen uitwisselen. Ook staat er koffie/thee/fruit/sportdrank voor de collega’s klaar.

Voor studenten hebben we ook leuke aanvullende bijkomstigheden. Bij de Leiden Marathon strijd je tegen andere studenten want de verschillende afstanden zijn de Nederlandse Studenten Kampioenschappen. Vergeet bij je inschrijving niet te vermelden dat je student bent want dan doe je automatisch mee met de NSK. Daarnaast stelt het USC een subsidie van €5,- ter beschikking voor deelnemende studenten met een USC jaarabonnement. Voor de spelregels, klik hier.

Website Leiden Marathon

Geplaatst op 30 Sep 2021, om 13:26

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon