​USC NAJAARSACTIE

​USC NAJAARSACTIE

​USC NAJAARSACTIE

​USC NAJAARSACTIE

Kom 4 maanden sporten en krijg de 4e maand gratis!

Een kilootje te veel overgehouden na een heerlijke vakantie? Of kan je conditie wel een opkikker gebruiken? Het USC biedt dit jaar een zeer voordelig Najaarsabonnement aan om weer helemaal (terug) in shape te komen.

Iedereen, dus studenten, medewerkers én externen, sporten van 1 oktober tot en met 31 januari voor slechts € 56,80! Je kan het abonnement al vanaf 20 september 2021 kopen, het gaat wel pas in op 1 oktober 2021.

Het USC biedt meer dan 55 sporten en groepslessen, bijvoorbeeld ‘old school’ sporten zoals tennis, boksen en ballet maar ook modernere zoals hiphop femme, gladiator en twerk dance. Alle groepslessen worden gegeven in het USC-hoofdgebouw op de Einsteinweg; fitnessruimtes zijn er op twee locaties, naast de fitness op de Einsteinweg ook in Plex-Fit in het centrum van Leiden. De fitnessruimte in het hoofdgebouw is zeer ruim en beschikt over de modernste fitnessapparatuur. Plex-Fit is deels ingericht op functioneel trainen. Dit betekent dat je kunt trainen met bijvoorbeeld kettlebells, sandbags, battle ropes en TRX-trainers. En zin om baantjes te trekken? Ook in de zwembaden kun je dit najaar op gezette tijden terecht met dit abonnement. Daarnaast ben je welkom bij The Buzz: de moderne fitness- en groepsleslocatie van het USC in Den Haag.

Voor het complete sportaanbod van meer dan 55 sporten, kijk op https://www.uscleiden.nl/sport/sportaanbod.html (USC The Buzz: Studentensport Den Haag - Universiteit Leiden) of meld je direct aan via www.dmsonline.uscleiden.nl of de My USC Leiden Sports App (downloaden via App of Play Store).

Let op: actie is geldig tot en met 31 oktober 2021.

Geplaatst op 20 Sep 2021, om 09:39

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon