Corona versoepelingen vanaf zaterdag 25 september 2021

Corona versoepelingen vanaf zaterdag 25 september 2021

Corona versoepelingen vanaf zaterdag 25 september 2021

Corona versoepelingen vanaf zaterdag 25 september 2021

Beste sporters, zoals de meeste van jullie ongetwijfeld afgelopen dinsdag hebben gezien, vervallen vanaf zaterdag 25 september veel van de huidige Coronamaatregelen. Als USC zijn we blij dat er vanaf dat moment weer meer bij ons mogelijk is en we weer vrijwel op het pre-corona niveau terug zijn.

Hieronder de aanpassingen vanaf 25 september 2021.

  1. De 1.5m afstand houden regel vervalt voor alle activiteiten in het USC.
  2. Mondkapjesplicht ten tijde van tentamens in het USC vervalt.
  3. Inschrijving voor vrij trainen in de fitness USC, Plex-Fit en Buzz vervalt. Alleen voor circuittrainingen en HIIT trainingen blijft de inschrijving verplicht, zoals pre-corona ook het geval was.
  4. Inschrijving voor groepslessen blijft verplicht, maximum aantal deelnemers wordt verhoogd.
  5. In universiteitsgebouwen is een coronatoegangsbewijs niet nodig. Dat geldt ook voor de horeca in deze gebouwen. Voor de horeca van het USC en Clubgebouw USC, beide universiteitsgebouwen, is een coronatoegangsbewijs dus niet nodig.

Vrijwel alle activiteiten bij het USC kunnen nu weer op de pre-corona manier gedaan worden. Maar we vragen aan en verwachten van iedereen dat men rekening met elkaar houdt.

  • Heb je klachten, laat je testen en blijf thuis
  • Was je handen en desinfecteer ze als je bij het USC binnenkomt. Gebruik in de fitness en tijdens de groepslessen de schoonmaakmaterialen om je sportmateriaal schoon te maken.
  • Wordt je nog niet als immuun gezien door de overheid, volg dan het advies op om 2x per week een preventieve zelftest te doen.
  • Het staat iedereen vrij om toch een mondkapje te dragen in het USC en/of 1.5m afstand van anderen te houden. Hou rekening met elkaar.

Veel sportplezier weer gewenst!

Team USC

Geplaatst op 17 Sep 2021, om 12:43

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon