Warmetruiendag!

Warmetruiendag!

Warmetruiendag!

Warmetruiendag!

Zet jij samen met ons op vrijdag 5 februari je verwarming uit/laag?

Klappertanden en rillen van de kou! En mis je het warm kunnen knuffelen met elkaar? Maak je geen zorgen! Want op vrijdag 5 februari 2021 is de trui jouw knuffel en jouw warmte. Daarnaast help je de wereld weer een beetje beter te maken.
Het is namelijk weer tijd voor de jaarlijkse Warmetruiendag!

Wist je dat wanneer je de verwarming één graad lager zet, je maar liefst 6% CO2 en 6% energie bespaart? Als we dit allemaal doen kunnen we op één dag het jaarverbruik van drie Waddeneilanden besparen!

Kortom: samen hebben we impact op het klimaat, en dát is waar we met Warmetruiendag voor gaan.

Niemand minder dan onze koning doet ook mee aan Warmetruiendag! Hij zegt het volgende hierover: “Je trekt een warme trui aan, een kleine bijdrage. Als iedereen dit doet, is het een grote bijdrage aan energiebesparing.” Als het aan de koning ligt zou iedereen iedere dag de verwarming 1 of 2 graden lager moeten zetten en een warme trui aan trekken.

Tot slot heeft de LUGO ook nog een leuke winactie opgezet! Maak een selfie en deel je deze op Instagram met #warmsweaterdayLU. Laat zo zien dat jij jezelf verwarmt, en niet de wereld!

Geplaatst op 3 Feb 2021, om 10:33

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon