Even voorstellen: LUGO

Even voorstellen: LUGO

Even voorstellen: LUGO

Even voorstellen: LUGO

Hallo daar! Ken je Leiden University Green Office (LUGO) al?

LUGO is een integraal onderdeel van de Universiteit Leiden, die als doel heeft duurzaamheid te integreren in het onderwijs, onderzoek en faciliteiten van de Universiteit Leiden en een cultuur van duurzaamheid te bevorderen in de gemeenschap van medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden.

Wij werken met een enthousiast team van zes studenten waaronder een medewerker manager van de Universiteit Leiden om aan deze doelen te werken! Dit doen we bijvoorbeeld door te spreken en samen te werken met verschillende afdelingen binnen de Universiteit Leiden, door evenementen te organiseren en het nieuw gelanceerde LUGO-blog op te zetten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze inspanningen en inhoud! Bekijk bovendien onze socials en website voor informatie over hoe je onze evenementen kunt bijwonen, doe mee en bekijk onze handleidingen met tips hoe je kunt bijdragen binnen LUGO! We zijn altijd bereikbaar via zowel e-mail als DM's als je enthousiast bent om een bijdrage te leveren, of als je gewoonweg een brandende vraag hebt.

Geplaatst op 29 Jan 2021, om 10:45

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon