​Aanscherping coronamaatregelen USC

​Aanscherping coronamaatregelen USC

​Aanscherping coronamaatregelen USC

Vanaf woensdag 4 november 2020 om 22.00 uur.

​Aanscherping coronamaatregelen USC

Met de aanscherping van de COVID-19 maatregelen zullen er op de locaties van het Universitair Sportcentrum in Leiden en Den Haag opnieuw een aantal aanpassingen worden doorgevoerd.

Concreet voor het Universitair Sportcentrum Leiden en Den Haag geldt aanvullend op de bestaande regels:

Periode van 4 november 22:00 uur t/m 18 november

  • Geen groepslessen en geen spinninglessen, ook geen aparte virtual spinning op inschrijving. Virtual spinning is uitsluitend tijdens een gereserveerd fitnesstrainingsuur mogelijk. Geen circuittrainingen in Plex-Fit en geen HIIT trainingen in The Buzz.
  • Er mag individueel gesport worden in groepjes van 2, zowel binnen als buiten, mits 1,5 meter afstand gehouden wordt binnen de groepen. Er mogen meerdere groepjes tegelijk sporten, mits er 1.5m afstand wordt gehouden tussen de groepjes. (dit was maximaal 4 personen en is nu 2 personen).
  • Zwembaden zijn gesloten.
  • Alle overige maatregelen blijven ook van kracht.

De maatregelen gelden in elk geval tot en met 18 november. Zodra meer bekend is over de geldende maatregelen vanaf 19 november informeren we iedereen.

Wijzigingen Fitness

Om meer fitnessplekken te creëren gaan wij de entree/horeca van het USC hoofdgebouw inrichten met fitnessmaterialen. We hopen dit op korte termijn te kunnen realiseren en zullen hier later nog meer informatie over verstrekken.

Voor The Buzz in Den Haag geldt dat we meer fitnessmaterialen tijdelijk in de Round Dance zaal plaatsen om zo ook daar de capaciteit te kunnen verhogen deze twee weken.

Gewijzigde openingstijden

Het USC sluit op zaterdagen om 18.00 uur in plaats van 20.30 uur. Einde sport om 17.30 uur. Dit geldt in elk geval tot en met 16 december.

Overige

Aanvullende informatie over de coronamaatregelen met betrekking tot sport vanuit Rijksoverheid vind je hier:

Team USC

Geplaatst op 4 Nov 2020, om 13:28

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon