UNIVERSITAIR SPORTCENTRUM HEROPENT 1 JULI VOOR BINNENSPORT

UNIVERSITAIR SPORTCENTRUM HEROPENT 1 JULI VOOR BINNENSPORT

UNIVERSITAIR SPORTCENTRUM HEROPENT 1 JULI VOOR BINNENSPORT

UNIVERSITAIR SPORTCENTRUM HEROPENT 1 JULI VOOR BINNENSPORT

In de persconferentie van 24 juni is meegedeeld dat sportscholen hun deuren weer mogen openen voor binnensport. Dat is goed nieuws! Dit betekent dat ook het USC Leiden zal herstarten met binnensport vanaf woensdag 1 juli.

Sporten op het USC wordt daardoor weer wat meer ‘als vanouds’, maar uiteraard wel met de nodige aanpassingen.

Lees alle Corona regels door op de site.

Toegangscontrole via de USC Access Control APP

Zo zal iedereen die komt sporten zich bij binnenkomst moeten inchecken via de USC Access Control App (Android/Apple). Zorg dus dat je deze (nieuwe) app gedownload hebt vóór je op het USC arriveert. Deze app vervangt als het ware de vingerscan en verschaft je toegang tot het USC. Met deze App scan je de QR-code op het toegangspoortje en mag je naar binnen met abonnement/reservering.

Gezondheidscheck

Ook vindt er bij aankomst een verplichte gezondheidscheck plaats, waarbij de USC-docenten je vragen stellen over je gezondheid. Ben je gezond? Dan mag je naar binnen, maar wel uiterlijk 10 minuten voor het begin van je les. Ook na de les verlaat je de zaal direct om opstoppingen op de gangen te voorkomen.

Lees verder.

Kleedkamers en douches

Kleedkamers en douches kunnen weer worden gebruikt, zolang iedereen zich maar goed strikt aan de regels houdt. We raden iedereen wel aan om je thuis te verkleden en te douchen en dit niet in het USC of The Buzz te doen. De kleedkamers in Plex-Fit en bij het Clubgebouw blijven vooralsnog gesloten.

Horeca

De horeca van het USC is gesloten.

Inschrijving lessen en trainingen

Ook geldt voor alle groepslessen én voor fitness dat je je nog steeds vooraf moet aanmelden voor een les of tijdseenheid via de My USC Leiden Sports App (Android / iOS). De fitnesstent buiten blijft voorlopig bestaan: dankzij deze extra vierkante meters kunnen we meer afstand houden tussen de fitnessapparaten. Vanaf 1 juli kun je dus zowel binnen als buiten komen fitnessen.

Plex-Fit en The Buzz

Niet alleen het hoofdgebouw USC in Leiden gaat open voor binnensport, ook zullen Plex-Fit (Leiden) en The Buzz (Den Haag) weer heropenen. Bovenstaande aanpassingen gelden voor al deze locaties.


Geplaatst op 26 Jun 2020, om 17:07

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon