Ultimate Frisbee in Leiden

Ultimate Frisbee in Leiden

Ultimate Frisbee in Leiden

Panic

Ultimate Frisbee in Leiden

Panic was verheugd om dit jaar voor het eerst met drie teams mee te doen aan de indoorcompetitie van de NFB (Nederlandse Frisbee Bond). Bij Ultimate Frisbee in Nederland is het zo dat de wedstrijden zijn verdeeld over vier competitiedagen, waarbij je elke competitiedag drie of vier wedstrijden per dag speelt. Eigenlijk is het dus een soort klein toernooi, waarbij je na elke dag kunt promoveren of degraderen. Het was voor Panic niet alleen de eerste keer dat zij met zoveel teams mee deden aan de competitie, het was ook voor het eerst dat zij een wedstrijddag hebben georganiseerd in Leiden.

Panic 2 en 3 startten het seizoen in de achtste divisie en hadden hiermee het geluk in Leiden te mogen spelen. Panic 1 moest afreizen naar het zuiden voor een competitiedag in Eindhoven. Vol goede moed begonnen ze het seizoen in de derde divisie. Er werd hard gestreden en het ene na het andere team werd verslagen. Als ze de laatste wedstrijd zouden winnen, speelde Panic de volgende competitiedag in de tweede divisie. Het was een spannende wedstrijd, maar helaas wonnen de tegenstanders uit Nijmegen met twee punten verschil. Desalniettemin was het een mooie dag en is het doel om aan het einde van het seizoen in de tweede divisie te spelen!

Lijkt het je ook leuk om een keer te komen frisbeeën? Stuur dan een mailtje naar bestuur@panic-ultimate.nl of kom een keer langs op de training!

Geplaatst op 24 Nov 2017, om 13:34

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon