Paaltjesvoetbal bij het USC

Paaltjesvoetbal bij het USC

Paaltjesvoetbal bij het USC

Iedere zondag van 12.00 - 13.30 uur

Paaltjesvoetbal bij het USC

Vanaf zondag 9 april aanstaande starten wij met paaltjesvoetbal iedere zondag van 12.00-13.30 uur. Omdat wij niet willen concurreren met de reguliere competities, is dit een spel op individuele basis zonder inschrijving. Het spel kan gespeeld worden met minimaal 3 en maximaal 21 personen. Ieder persoon kan met een vingerscan een paaltje ophalen bij de front-office. De eerste persoon krijgt dan ook een bal en de spelregels mee.

Iedere speler plaatst het paaltje dan op een willekeurige plaats op 1 van de buitenste lijnen. Het doel is nu om je eigen paaltje te verdedigen, en daarnaast te zorgen dat de paaltjes van de tegenstanders omgaan. Er is geen scheidsrechter aanwezig, dus wij rekenen wel op fair play!

Geplaatst op 23 Mar 2017, om 12:02

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon