USC Actueel

USC Actueel

​USC ZOMERABONNEMENT

​USC ZOMERABONNEMENT

Zit jij nog vast in het quarantaineleven? Kom dan nu in actie! De sportscholen zijn weer open, dus dit is de gelegenheid om aan de slag te gaan. Het USC biedt daarom deze zomer een zeer voordelig zomerabonnement aan om weer helemaal (terug) in shape te komen.

Voor wie is dit zomerabonnement? Alle studenten, medewerkers én externen zijn welkom. Het zomerabonnement is geldig…

  Lees verder
Geplaatst op 23 May 2022, om 15:22

​Swim-in Leiden + NK Studenten Open Water Zwemmen

​Swim-in Leiden + NK Studenten Open Water Zwemmen

De Leidse gracht lonkt! USC vereniging E.L.S.Z.W.V. Aquamania en ZVL-1886 slaan de handen ineen voor de tiende editie van Speedo Swim-in Leiden. Een zwemfeest dat zij graag met jullie vieren op zondag 12 juni in het Huigpark in Leiden.

  Lees verder
Geplaatst op 17 May 2022, om 14:32

Medal Monday

Medal Monday

Afgelopen weekend was de langverwachte Leiden Marathon. Een zware en warme dag voor de deelnemers, een topdag voor het publiek. Ook het USC was op deze dag aanwezig om de deelnemende studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden te ondersteunen. Veel hardlopers kwamen in studentencentrum Plexus langs voor een gratis runner-shirt en een goodiebag. Ook werd er enthousiast gereageerd op onze…

  Lees verder
Geplaatst op 16 May 2022, om 14:57

LEIDEN MARATHON 14 en 15 mei

LEIDEN MARATHON 14 en 15 mei

De Leiden Marathon gaat van start op zaterdag 14 en zondag 15 mei!

Met afstanden van 5 km tot de hele marathon is iedere hardloper welkom op zondag 15 mei. Gezellig wandelen in en om Leiden kan op zaterdag 14 mei. Schrijf je daarom nog snel in. Het Universitair Sportcentrum doet graag mee en ondersteunt deelnemende medewerkers en studenten. Wist je dat bij Leiden Marathon studenten tegen andere…

  Lees verder
Geplaatst op 10 May 2022, om 14:45

Open Sportweek 2022

Open Sportweek 2022

Van 16 mei tot en met 22 mei krijgt iedereen gratis toegang tot het Universitair Sportcentrum in Leiden en Den Haag tijdens de Open Sportweek. Ook PlexFit in het centrum van Leiden zal deze week vrij toegankelijk zijn. Neem je huisgenootje, sportmaatje, collega of vriend of vriendin de hele week gratis mee naar een van onze groepslessen of neem een kijkje in een van onze fitnessruimtes. Check onze ‘USC Leiden’ app en zie waar en wanneer jouw lessen plaatsvinden. Tijdens de Open Sportweek kun je niet alleen gratis sporten: je kunt ook een zomerabonnement aanschaffen met korting!

  Lees verder
Geplaatst op 28 Apr 2022, om 16:23

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon