USC Actueel

USC Actueel

Zomertennis 2018

Zomertennis 2018

​Tennislessen volgen en bruin worden tegelijk? Vanaf 22 mei kun je je inschrijven voor onze 5-daagse tenniscursus voor beginners en gevorderden. Schrijf je snel in, want er is maar plek voor 9 personen per les! De eerste cursus start in de week van 2 juli.

  Lees verder
Geplaatst op 13 May 2018, om 00:00

Open Sportweek 2018

Open Sportweek 2018

De zomermaanden komen eraan, tijd om van de zon te genieten en aan je strandlichaam te werken! Het Universitair Sportcentrum helpt je ermee en organiseert de OPEN SPORTWEEK.

Van maandag 21 mei t/m zondag 27 mei kun je elke dag HEEL DE DAG gratis komen sporten bij het USC! Benieuwd naar de verschillen tussen de 9 vormen van yoga die je op het USC kunt volgen? Zoek je een goede fitnesszaal?…

  Lees verder
Geplaatst op 19 Apr 2018, om 12:45

Nederlands Studenten Kampioenschappen (NSK) 2018

Nederlands Studenten Kampioenschappen (NSK) 2018

SSN streeft naar NSK`s met een zo groot mogelijk karakter en een zo hoog mogelijk niveau. Geen NSK is hetzelfde; zo zijn er grote meerdaagse NSK`s met 100+ deelnemers waarbij het niveau landelijke subtop betreft en die ieder jaar plaatsvinden. Dit betreft ook vaak sporten die in Nederland en/of de Nederlandse studentenwereld populair zijn. En in takken van sport die minder bekend zijn, worden ook vaak NSK's georganiseerd, welke kleinschaliger zijn. Hieronder alle evenementen in 2018 op een rijtje.

  Lees verder
Geplaatst op 29 Mar 2018, om 13:43

Universiteit Leiden bouwt nieuw sportcentrum

Universiteit Leiden bouwt nieuw sportcentrum

​Jullie hebben het misschien al gelezen in de media. De Universiteit Leiden heeft ingestemd met de bouw van een nieuw sportcentrum. Het nieuwe USC moet deel gaan uitmaken van het Entreegebied van het BioSciencePark. Dit gebied wordt ontwikkeld tot een levendig verblijfsgebied. De entree van het nieuwe USC moet aan het centrale en groene nieuwe Campusplein komen te liggen, bij een studentenbuurtje met enkele honderden woningen, op een autoluw terrein, winkels en andere voorzieningen nabij de ’schotel’ van de Gorlaeus Laboratoria.Er komen parkeergarages verspreid door het BioSciencePark.

  Lees verder
Geplaatst op 29 Mar 2018, om 12:35

Enquête biologisch assortiment USC

Enquête biologisch assortiment USC

Wij bieden momenteel een tijdelijk biologisch horeca-assortiment aan.

Uiteraard zijn wij erg benieuwd wat jullie hiervan vinden. Daarom willen wij jullie vragen om deze enquête in te vullen. De uitkomst van de enquête zal meewegen in de beslissing om eventueel permanent biologische producten aan te biedenop te nemen in het horeca-assortiment van het USC.

Vul hieronder de enquête…

  Lees verder
Geplaatst op 23 Mar 2018, om 10:18

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon