USC Actueel

USC Actueel

Duurzaam shop gedrag - kleding recyclen

Duurzaam shop gedrag - kleding recyclen

Voortbordurend op vorige week gaan we deze keer dieper in op het recyclen van kleding en duurzaam shop gedrag.

  Lees verder
Geplaatst op 26 Feb 2021, om 10:05

​Versoepelingen coronamaatregelen vanaf 3 maart

​Versoepelingen coronamaatregelen vanaf 3 maart

Eindelijk goed nieuws! In de periode van 3 maart, tot en met in elk geval 15 maart, is het weer mogelijk een deel van onze sportactiviteiten te hervatten. Dat betekent dat jij bij ons eindelijk weer heerlijk kunt sporten.

  Lees verder
Geplaatst op 25 Feb 2021, om 17:08

​Waarschuwings- en boete systeem USC

​Waarschuwings- en boete systeem USC

Het USC gaat binnenkort starten met een waarschuwings- en boete systeem bij deelname aan groepslessen en fitnesstrainingen. Het is belangrijk dat de ruimte die er is om te sporten zo goed mogelijk gebruikt wordt door de sporters. Bij het niet aanwezig zijn van een reservering en het niet tijdig annuleren van deze reservering ontvang je straks de eerste keer een waarschuwing. Deze waarschuwing blijft twee maanden geldig, daarna vervalt hij.

  Lees verder
Geplaatst op 25 Feb 2021, om 16:08

Inchecken voor reservering met QR code

Inchecken voor reservering met QR code

Vanaf maandag 1 maart hangen bij alle tennisbanen bordjes met QR codes. Sporters die met hun abonnement een baan geboekt hebben moeten hun aanwezigheid bevestigen door de QR code te scannen in de USC Access Control App. Dit geldt niet voor de USC tenniscursussen, alleen voor reserveringen met een USC abonnement. Ook bij de volleybalvelden en het combiveld (voetbal/rugby) starten wij een week later met deze incheck procedure. Vanaf maandag 8 maart betekent dat dus dat je ook hier door het scannen van de QR code je reservering moet bevestigen. Dit geldt niet voor SSV trainingen, uitsluitend voor reserveringen door USC leden.

  Lees verder
Geplaatst op 25 Feb 2021, om 16:02

USC start met buiten HIIT in Den Haag

USC start met buiten HIIT in Den Haag

Het USC start vanaf maandag 1 maart in Den Haag met buiten High Intensity Interval Trainingen. De training is een ‘body weight’ training die wordt gegeven op het Malieveld. Je hoeft dus niets mee te nemen. Zorg er wel voor dat je sportschoenen aan hebt die vies mogen worden en dat je een bidon met water bij je hebt. Voor de training verzamelen wij achter het koffiehuis naast het skatepark. Vanaf daar loop je naar de trainingslocatie met de trainer. Op de trainingslocatie kun je je sporttas eventueel laten staan.

  Lees verder
Geplaatst op 25 Feb 2021, om 14:45

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon