Tentamenkandidaten

Tentamenkandidaten

Informatie voor tentamenkandidaten

Het Universitair Sportcentrum faciliteert niet enkel ruim 55 sporten, maar functioneert daarnaast ook als tentamencentrum. Gedurende het collegejaar komen duizenden studenten bij ons over de vloer om tentamens te maken. Onze sportzalen worden hiervoor ingezet en omgetoverd tot tentamenruimtes. Na afloop van de tentamens worden alle tafels en stoelen weer afgebouwd om ruimte te maken voor de groepslessen en verenigingssporten die plaatsvinden in onze zalen.

SPORTCAFE

Vóór of na je tentamen ben je van harte welkom in ons SportCafé. Hier kun je genieten van een breed scala aan gerechten en drankjes. Van gezonde opties tot snacks, ons café heeft voor elk wat wils. De vele zitplekken bieden ook een ideale omgeving om nog een laatste blik te werpen op je studiemateriaal. Uiteraard heb je, net als in andere universiteitsgebouwen, binnen ons pand toegang tot internet via je Eduroam account.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over het menu en de openingstijden van ons SportCafé.

ONTVANGST

De entree van ons gebouw bevindt zich aan de achterkant van het gebouw. Bij aankomst in ons sportcentrum loop je door het SportCafé en passeer je de entreepoortjes bij onze Front-Office. Specifieke informatie over de locaties en tijden van de tentamens wordt hier geprojecteerd. Daarnaast kunnen de surveillanten je naar de juiste zaal verwijzen. We streven ernaar om je ervaring zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon