Kangoo Jump Leiden

Intensiteit:

Kangoo Jump Leiden

Kangoo Jump bij het USC

Wil jij op een leuke manier werken aan je conditie en ben je op zoek naar een les met veel afwisseling? Doe dan mee met onze nieuwe groepsles Kangoo Jump! In deze les draag je onze speciale Kangoo Jump schoenen waardoor het voelt alsof je twee kleine trampolines onder je voeten hebt zitten. In deze lessen verbrand je veel calorieën met een minimale belasting van je gewrichten en wervelkolom.

Tip: neem lange katoenen sokken mee.

Inschrijvingsregels

Voor groepslessen en fitness trainingen gelden bepaalde inschrijvingsregels, deze vind je op de volgende pagina. Lees ze aandachtig door.

Weekrooster

VAN BANKZITTER TOT TOPPER!

Samen bereik je meer. Dat geldt niet alleen voor sport maar voor bijna alles in het leven. Door deel te nemen aan de groepslessen kun je op een sportieve manier je sociale netwerk vergroten en zal de groep je gemotiveerd houden om lekker te blijven sporten! Wissel jouw groepslessen eens af met een serie gerichte krachtoefeningen in de fitness voor een betere rompstabiliteit, meer spierkracht en stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat je sterker, fitter en vitaler wordt. Onze fitness instructeurs helpen je graag met het opstellen van een gericht trainingsschema.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon