Gratis hardlooptraining medewerkers Universiteit Leiden

Gratis hardlooptraining medewerkers Universiteit Leiden

Gratis hardlooptraining medewerkers Universiteit Leiden

leiden marathon

Gratis hardlooptraining medewerkers Universiteit Leiden

De Universiteit Leiden en Leiden Marathon zijn een samenwerking aangegaan. Medewerkers en studenten van de universiteit, ongetraind maar ook gevorderd, kunnen deelnemen aan de Open Trainingen voor verschillende afstanden.

Zo is er de night run op zaterdagavond 20 mei. Vijf kilometer over een sfeervol verlichte route.
Op zondag 21 mei kan er meegelopen worden met de hele marathon, halve marathon en 10 kilometer. Dames en heren lopen in een apart klassement.

Open trainingen
De open trainingen voor medewerkers en studenten worden op verschillende plaatsen in Leiden aangeboden. Gekwalificeerde trainers van Leiden Marathon, het Universitair Sportcentrum en haar hardloopvereniging L.U.H.V. Currimus leiden de trainingen en geven schema´s en tips mee om in de rest van de week zelf nog aan de slag te kunnen. Deze trainingen worden kosteloos aangeboden. 

Het Universitair Sportcentrum probeert op allerlei laagdrempelige manieren om medewerkers van de Universiteit Leiden in beweging te krijgen. Het USC motto is dan ook Achieve more through sport!

Locaties en tijden open trainingen
Vanaf 16 januari iedere maandag om 17 uur bij het Universitair Sportcentrum (Einsteinweg)
Vanaf 17 januari iedere dinsdag om 17 uur bij Studentencentrum Plexus (Kaiserstraat)
Vanaf 18 januari iedere woensdag om 17 uur bij de Faculteit Sociale Wetenschappen (Wassenaarseweg)
Vanaf 26 januari iedere donderdag om 17 uur bij het Kamerlingh Onnes Gebouw (Steenschuur)

Er is dus altijd een locatie bij u in de buurt om na werktijd aan te sluiten bij de training. De trainers zijn herkenbaar aan hun jassen met logo’s van Leiden Marathon en Universiteit Leiden.
 
Leiden Marathon zorgt voor alle faciliteiten. Denk aan kleedtenten (dames/heren), douches, tassengarderobe, verzorgingsposten, medische verzorging, medaille enzovoorts.

Medewerkers die zich inschrijven voor een afstand in de Leiden Marathon, kiezen voor de optie medewerkerskampioenschap en ontvangen dan direct 10% korting op de inschrijfkosten.

Ga voor meer informatie en om in te schrijven naar www.marathon.nl

Geplaatst op 18 Jan 2017, om 14:26

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon