Vitaliteitsprogramma

Vitaliteitsprogramma

Fysiek en mentaal fit blijven!

Welkom op de website van het Vitaliteitsprogramma.

De opzet van ons Vitaliteitsprogramma is laagdrempelig, informatief & leuk. En natuurlijk bedoeld om de conditie en levensstijl te verbeteren. Er wordt rekening gehouden met leeftijd, conditie en andere bijzonderheden. Wij maken een geheel Vitaliteitsprogramma op maat. Zo kunt u kiezen uit verschillende programmaonderdelen en stelt u samen met ons het juiste pakket op.

Heeft u medewerkers met een specifiek doel, blessures of andere gezondheidsproblemen? Onze adviseur helpt om een persoonlijk plan per medewerker uit te stippelen.

Om het nog laagdrempeliger te maken voor de medewerkers kiezen sommige van onze afnemers voor tijd voor tijd. Gedurende 6 weken krijgen de medewerkers dan 1 uur per week aan tijd terug om deel te nemen aan het sportprogramma. Willen zij dan aan meerdere onderdelen deelnemen? Ook geen probleem, alleen blijft het bij 1 uur per week tijd voor tijd. Het inplannen en opnemen van tijd voor tijd, doet men in overleg met de leidinggevende.

Er zijn o.a. lessen zelfverdediging, rug-fit en ademhalingsoefeningen. Of misschien past een fiets- of wandelroute beter bij jullie in het programma? Ook kunnen medewerkers aan onze voedingsdeskundige vragen stellen. En voor de medewerkers die zich wel in het zweet willen werken, zijn er circuittrainingen op het USC.

Ook fitnessen of zwemmen kan hier niet missen. Onderaan deze pagina vindt u nog extra informatie over het aanvullen van het programma met een sportkaart.

Het USC wil graag u en uw medewerkers in deze periode aan het denken zetten over lifestyle: het belang van sport, voeding en omgaan met werkdruk. We hebben een heel team aan professionals beschikbaar om iedereen hierbij zo goed mogelijk te helpen.

Neem vrijblijvend met ons contact op voor het ontvangen van een passende offerte.

Extra: Half jaar gratis sporten


We hebben voor het UFB speciale Vitaliteitslessen opgezet. Deze staan in het programmaoverzicht (rechts). Hieraan kun je deelnemen op vertoon van het pasje uit de sporttas.

Daarnaast kun je nog een extraatje krijgen. Tot en met 23 december a.s. kun je jouw sportabonnement activeren. Je sport dan een half jaar gratis. Je kunt hiermee fitnessen op het USC (Einsteinweg) of in Plexus (Kaiserstraat 25). Of deelnemen aan tenminste 67 verschillende sporten zoals bijvoorbeeld Salsa, Yoga, Judo en Spinning. Bovendien kun je met het abonnement zwemmen in 2 Leidse zwembaden (Vijf Meibad en Zwembad De Zijl).

Dit halfjaarabonnement wordt bekostigd door jouw werkgever. Wil je het activeren? Ga dan voor 24 december naar een USC-balie op de Einsteinweg 6 of in Plexus, Plex-Fit op Kaiserstraat 25.Intakegesprek

USC - Einsteinweg 6 in Leiden
Melden bij de receptie

Tijdens het intakegesprek bespreek je wat persoonlijke doelen zijn en hoe die doelen behaald kunnen worden. Ook wordt er ingegaan op bestaande blessures, voeding, lifestyle en - indien nodig - medische achtergrond. Hier komt dan een persoonlijk advies uit voort.
Indien gewenst kunnen we een sit and reach test doen, bloeddruk en vetpercentage meten.

Mail naar vitaliteit@usc.leidenuniv.nl als je nog een afspraak wilt maken.

Voedingsadvies

Wat kan ik het beste eten voor of tijdens mijn training? Moet ik na mijn training juist wel of niet eten? Vragen stellen, kan tijdens het USC inloopspreekuur op:
Dinsdag: 22:00 – 23:00 uur en Woensdag: 15:00 – 17:00 uur.
Een bezoek aan het inloopspreekuur is gratis.
Een mail sturen kan natuurlijk ook! K.S.Mischner@USC.leidenuniv.nl

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon