Stop-tober

Stop-tober

Motiveer elkaar!

De universitaire gebouwen en terreinen zijn rookvrij. Misschien toch die ultieme poging doen om te stoppen?
In oktober gaan weer heel veel rokers van start met de intentie om 28 dagen niet te roken. Als je meedoet, doe je dat dus niet alleen! Duizenden Nederlanders doen mee en die gaan elkaar op verschillende manieren ondersteunen, onder andere via social media. Behalve steun op de social media kun je natuurlijk ook een eigen groepje medestanders mobiliseren om het samen vol te houden en workshops Gezonde Levensstijl volgen tijdens de Healthy University Week.


Wij motiveren universitair medewerkers om te stoppen met roken. Iedere medewerker die ons d.m.v. zijn/haar leidinggevende laat weten dat hij/zij niet gerookt heeft (i.i.g. vanaf 14 oktober j.l.) mag een maand gratis gebruik maken van de USC-faciliteiten.

Laat jouw leidinggevende en collega's weten dat je stopt met roken zodat je een stok achter de deur hebt. Als je het volhoudt, vraag jouw leidinggevende dit te laten melden via Vitaliteit@usc.leidenuniv.nl.

Download de Niet Roken App van Stoptober.
Rug-Fit met Ramon Wolf

Online video. Een soepele en stevige rug en gewrichten zorgen voor een goede belastbaarheid. Houding-scholing is een belangrijk onderdeel van deze bijeenkomst. Een goede houding ontlast de spieren en zorgt er bovendien voor dat u meer zelfvertrouwen uitstraalt.


Oefeningen op de werkplek met Kathelijne Mischner

Fitles in je woonkamer met Natascha

Yoga met Aurora

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon