Tenniscursussen

Tenniscursussen

Tennissen op alle niveaus

Het USC biedt tennislessen op verschillende niveaus. De beginners starten op niveau 1. Voor de wat gevorderde tennisser zijn er cursussen, op niveau 2, 3, 4 en 5. Onze trainers hebben veel ervaring op de baan en geven in kleine groepen elke deelnemer persoonlijke aandacht. Met je sportabonnement en voor een kleine meerprijs kun je je inschrijven voor deze cursussen.

De lessen zullen plaats vinden op de nieuwe tennisbanen van het USC, bij de nieuwe sportvelden.

Kosten en voorwaarden
Een cursus van 10 buitentennislessen (in totaal 10 deelnemers, les van 1 uur) kost € 35,-. Deze lessen worden in een periode van 12 weken gegeven. Mochten er lessen uitvallen door slecht weer dan kunnen er maximaal twee ingehaald worden.

Inhaalreglement
Indien lessen uitvallen wegens weersomstandigheden, dan worden op het einde van de cursus de lessen als volgt ingehaald: de eerste les die wegens weersomstandigheden komt te vervallen, wordt niet ingehaald, de tweede les die komt te vervallen wordt wel ingehaald, de derde les die uitvalt wordt wel ingehaald enz. Er worden maximaal twee lessen ingehaald. Eenmaal aangevangen lessen worden nooit ingehaald.

Inschrijven
Inschrijven kan via de balie van het USC, in de USC App of via www.dmsonline.uscleiden.nl. Deelname is alleen mogelijk als je in het bezit bent van een geldig sportabonnement voor de gehele duur van de cursus. Dagabonnementen zijn niet toegestaan.

Nog nooit getennist?
Tennissen lijkt een lastige sport, maar bij ons kan je het nu leren. Het USC biedt een tenniscursus speciaal afgestemd op het 1e niveau. In 10 lessen krijg je basis beginselen goed onder de knie onder begeleiding van onze enthousiaste trainers.

Tennissen is een sociale sport waarbij je flink aan je conditie en balvaardigheid werkt. Al snel merk je dat je vooruit gaat en dat je samen met je trainingsmaatje afspreekt om buiten de training om ook eens een balletje te slaan.

Winter Tenniscursussen

Vanaf maandag 1 november 10:00 uur kun je je inschrijven voor onze winter tenniscursussen. Schrijf je snel in, want er is maar plek voor 8 personen per les!

MAANDAG
TijdNiveauDocentPrijs
19:00 - 20:00Niveau 1Rutger€ 35
20:00 - 21:00Niveau 2Rutger€ 35
21:00 - 22:00Niveau 3Rutger€ 35
DINSDAG
TijdNiveauDocentPrijs
19:00 - 20:00
Niveau 2Rutger€ 35
20:00 - 21:00
Niveau 3Rutger€ 35
21:00 - 22:00
Niveau 4Rutger€ 35

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon