Tarieven

Tarieven

Tarieven USC Leiden

Zowel studenten, bedrijven als medewerkers kunnen bij het USC sporten met een all-inclusive abonnement. Per doelgroep geldt een ander abonnementstarief.

Ons sportabonnement is voor iedereen die gebruik wil maken van onze sportfaciliteiten. Als je in het bezit bent van een geldig all-inclusive abonnement is het mogelijk om je daarnaast gratis of tegen een kleine betaling aan te melden voor diverse cursussen, sportclinics, events, een tennisbaan te reserveren of lid te worden bij één van de vele van de studentensportverenigingen.

Benodigdheden inschrijving en verlenging

Collegekaart (studenten)
Bewijs van aanstelling (PhD studenten, vallen onder studententarief)
LU-card (personeel)
Identificatiebewijs (overigen)

Tarieven Leiden en Den Haag

Ga voor meer informatie over de sportfaciliteiten in Den Haag naar de website van The Buzz.

*Alle prijzen zijn exclusief € 12,50 inschrijvingskosten.

Inspiratiepas

Met de inspiratiepas kan je eenmalig gratis bij het USC sporten om te zien of het wat voor je is. Met deze pas kan je geen gebruik maken van de tennisbanen en de zwembaden, maar wel van alle andere faciliteiten van het USC.

Sportverenigingen

Let op: wil je lid worden bij Hockeyclub Thor, LVV Leicrosse, Football Factory, Panic Frisbee, Aquamania of LSRG? Deze verenigingen hebben een apart contract met ons op het gebied van contributie. Informeer eerst bij de betreffende vereniging wat deze afspraken zijn, voordat je een sportabonnement aanschaft.

Algemene voorwaarden en privacy

Algemene voorwaarden USC
Privacy verklaring USC

Toegangscontrole via de vingerscan

De toegangscontrole op het USC vindt plaats via een vingerscan. Lees hier meer over.

Partners

Gehuwde partners en partners van leden van het USC met een geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract kunnen tegen hetzelfde tarief als hun partner een abonnement bij het USC aanschaffen. Bij aanschaf van het abonnement is het tonen van een bewijs hiervan verplicht.

Keuzemodel

Vanaf 1 januari 2010 kan het jaarabonnement voor het Personeel van de Universiteit Leiden deels vergoed worden via het keuzemodel arbeidsvoorwaarden. Dit maakt het abonnement nog voordeliger. Lees verder voor meer informatie.

Sportabonnement

Het USC heeft veel te bieden. Lees hier alles over het sportabonnement.

Voor bedrijven

Bedrijven in het Bio Science park kunnen zich bij ons aansluiten door het tekenen van een Bedrijfsfitnesscontract.

Cursusblokken

Het USC biedt elk jaar een aantal cursussen aan in blokken van 8 weken waar slechts beperkt ruimte in beschikbaar is. Voor deze cursussen moet worden ingeschreven.

Tenniscursussen

Het USC biedt tennislessen op verschillende niveaus. Met je sportabonnement en voor een kleine meerprijs kun je je inschrijven voor deze cursussen.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon