Tarieven

Tarieven

Tarieven USC Leiden


Zowel studenten, medewerkers van de Universiteit Leiden en externe bedrijven kunnen bij het USC sporten met een all-inclusive abonnement. Per doelgroep geldt een ander abonnementstarief.

Ons sportabonnement is voor iedereen die gebruik wil maken van onze sportfaciliteiten. Als je in het bezit bent van een geldig all-inclusive abonnement is het mogelijk om je daarnaast gratis of tegen een kleine betaling aan te melden voor diverse cursussen, sportclinics, events, een tennisbaan te reserveren of lid te worden bij één van de vele studentensportverenigingen.

Benodigdheden inschrijving en verlenging

Collegekaart (studenten)
Bewijs van aanstelling (PhD studenten, vallen onder studententarief)
LU-card (personeel)
Identificatiebewijs (overigen)

Tarieven Leiden en Den Haag

Ga voor meer informatie over de sportfaciliteiten in Den Haag naar de website van The Buzz.

*Alle prijzen zijn exclusief € 13,55 inschrijvingskosten.

Gratis inspiratiepas

Zin om het USC eens uit te proberen? Met een inspiratiepas kun je op 1 dag gratis meedoen aan onze groepslessen, trainingen van onze studentensportverenigingen óf je kunt fitnessen. Je mag gerust meerdere dingen uitproberen, bijvoorbeeld 1 uur fitness én 2 groepslessen, zolang het maar op één dag is! Houd er wel rekening mee dat alles op inschrijving gaat, dus wees er op tijd bij. Maak alvast, vrijblijvend, een account aan via https://dmsonline.uscleiden.nl en de medewerkers bij de front-office helpen je verder.

De inspiratiepas kan niet gebruikt worden voor: reserveren van zalen/velden of tennisbanen, cursussen of zwembadbezoek.

Sportverenigingen

Let op: wil je lid worden bij Hockeyclub Thor, LVV Leicrosse, Football Factory, Panic Frisbee, Aquamania of LSRG? Deze verenigingen hebben een apart contract met ons op het gebied van contributie. Informeer eerst bij de betreffende vereniging wat deze afspraken zijn, voordat je een sportabonnement aanschaft.

Algemene voorwaarden en privacy

Algemene voorwaarden USC
Privacy verklaring USC

Toegangscontrole via de vingerscan

De toegangscontrole op het USC vindt plaats via een vingerscan of een QR code. Lees hier meer over de vingerscan en biometrie.

Partners

Gehuwde partners en partners van leden van het USC met een geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract kunnen tegen hetzelfde tarief als hun partner een abonnement bij het USC aanschaffen. Bij aanschaf van het abonnement is het tonen van een bewijs hiervan verplicht.

Keuzemodel

Vanaf 1 januari 2010 kan het jaarabonnement voor het Personeel van de Universiteit Leiden deels vergoed worden via het keuzemodel arbeidsvoorwaarden. Dit maakt het abonnement nog voordeliger. Lees verder voor meer informatie.

Sportabonnement

Het USC heeft veel te bieden. Lees hier alles over het sportabonnement.

Voor bedrijven

Bedrijven in het Bio Science park kunnen zich bij ons aansluiten door het tekenen van een Bedrijfsfitnesscontract.

Cursusblokken

Het USC biedt elk jaar een aantal cursussen aan in blokken van 8 weken waar slechts beperkt ruimte in beschikbaar is. Voor deze cursussen moet worden ingeschreven.

Tenniscursussen

Het USC biedt tennislessen op verschillende niveaus. Met je sportabonnement en voor een kleine meerprijs kun je je inschrijven voor deze cursussen.

Voor scholen

Het USC heeft een sportaanbod van ruim 70 sporten. In een groot aantal van deze sporten is het mogelijk om een clinic te organiseren. Populair zijn op het moment de Salsa, Fitness, Rugby, Tennis, Zumba, Jumping en Yoga. Ook is het mogelijk om sportdagen en toernooien te organiseren tot wel 2000 personen.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon