Tarieven USC

Tarieven USC

Het Universitair Sportcentrum is voor iedereen toegankelijk. Zowel studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden als externe personen en bedrijven kunnen bij het USC een abonnement afsluiten.

*Alle prijzen zijn exclusief € 13,95 inschrijvingskosten.

Algemene voorwaarden en privacy

Vereist voor registratie of verlenging

Tarieven Leiden en Den Haag

Het USC heeft meerdere locaties, zowel in Leiden als in Den Haag. Echter gelden er voor beide locaties verschillende tarieven. Ook kun je met een Leiden abonnement niet zomaar sporten in Den Haag en vice versa. Het is wel mogelijk om een combi-abonnement af te sluiten, zodat je toch op beide locaties kunt sporten. Heb je al een lopend abonnement voor Leiden of Den Haag? Waardeer je abonnement dan op naar een combi-abonnement bij de receptie van het USC of The Buzz. Het is niet mogelijk dit online te regelen. In Leiden vallen HBO studenten onder het 'Studententarief' en in Den Haag vallen HBO studenten onder het 'Externe tarief'. Neem je een combi-abonnement? Dan vallen HBO studenten onder het 'Studententarief'.

Gratis Inspiratiepas

Ben je benieuwd of sporten bij het USC iets voor jou is? Vraag dan eenmalig een gratis inspiratiepas aan! Met de inspiratiepas kun je gedurende één dag gratis meedoen aan onze groepslessen, trainingen van onze studentensportverenigingen of komen fitnessen. Je mag zelfs meerdere dingen uitproberen. Houd er wel rekening mee dat alles op inschrijving gaat, dus wees er op tijd bij. Maak alvast vrijblijvend een account aan en de medewerkers bij de front-office helpen je verder. Let op: de inspiratiepas kan niet gebruikt worden voor het reserveren van zalen, velden, tennisbanen, cursussen of een zwembadbezoek.

Sportverenigingen

Wil je lid worden bij Hockeyclub Thor, LVV Leicrosse, Football Factory, Panic Frisbee, Aquamania of LSRG? Deze verenigingen hebben een apart contract met het USC op het gebied van contributie. Informeer eerst bij de betreffende vereniging wat deze afspraken zijn, voordat je een sportabonnement aanschaft.

Keuzemodel

Personeel van de Universiteit Leiden kan een jaarabonnement bij het USC deels laten vergoeden via het keuzemodel arbeidsvoorwaarden. Lees verder voor meer informatie.

Wilt je partner ook sporten?

Partners van leden van het USC met een geregistreerd partnerschap, samenlevingscontract of die gehuwd zijn, kunnen tegen hetzelfde tarief als hun partner een abonnement bij het USC aanschaffen. Het tonen van bewijs is hierbij verplicht.

Sportabonnement

Het USC heeft veel te bieden. Lees hier alles over het sportabonnement.

Voor bedrijven

Sporten dichtbij het werk? Dan is ons bedrijfsfitnessabonnement echt iets voor jou!

Extern

Kom je uit de buurt en heb je helemaal niets te maken met de Universiteit Leiden, ook dan kun je gewoon bij ons sporten.

Tenniscursussen

Het USC biedt tennislessen op verschillende niveaus. Met je sportabonnement en voor een kleine meerprijs kun je je inschrijven voor deze cursussen.

Hogeschool Leiden

Op 500 meter van de Hogeschool Leiden vind je het Universitair Sportcentrum. Ook studenten van de hogeschool kunnen hier voor het studententarief sporten. Sporten doe je dus al vanaf €15,- per maand!

Voor scholen

Voor bijna al onze sporten is het mogelijk om een clinic te organiseren. Ook is het mogelijk om sportdagen en toernooien te organiseren tot wel 2000 personen.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon