Tarieven

Tarieven

Het Universitair Sportcentrum is voor iedereen toegankelijk. Zowel studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden als externe personen kunnen bij het USC een abonnement afsluiten.

*Alle prijzen zijn exclusief € 15,35 inschrijvingskosten.

Algemene voorwaarden en privacy

Vereist voor registratie of verlenging

Medewerkers

Anderen

Sporten in Leiden en Den Haag

Het USC heeft meerdere locaties, zowel in Leiden als in Den Haag. Wij hanteren hiervoor een all-in abonnement. Alle sporters hebben daarmee toegang tot onze drie locaties in Leiden en Den Haag. Daarnaast kun je in Leiden en Den Haag zwemmen tijdens vaste uren 'studentenzwemmen' bij 6 zwembaden. Ook kun je als USC-lid tijdens het winterseizoen op dinsdagavond van 20.15 tot 23.15 schaatsen bij IJshal de Vliet, tegen een aantrekkelijk tarief van €2,50 per keer.

Gratis Inspiratiepas

Ben je benieuwd of sporten bij het USC iets voor jou is? Vraag dan eenmalig een gratis inspiratiepas aan! Met de inspiratiepas kun je gedurende één dag gratis meedoen aan onze groepslessen, trainingen van onze studentensportverenigingen of komen fitnessen. Je mag zelfs meerdere dingen uitproberen. Houd er wel rekening mee dat alles op inschrijving gaat, dus wees er op tijd bij. Maak alvast vrijblijvend een account aan en de medewerkers bij de front-office helpen je verder. Let op: de inspiratiepas kan niet gebruikt worden voor het reserveren van zalen, velden, tennisbanen, cursussen of een zwembadbezoek.

Sportverenigingen

Wil je lid worden bij Hockeyclub Thor, LVV Leicrosse, Football Factory, Aquamania of LSRG? Deze verenigingen hebben een apart contract met het USC op het gebied van contributie. Informeer eerst bij de betreffende vereniging wat deze afspraken zijn, voordat je een sportabonnement aanschaft.

Keuzemodel

Personeel van de Universiteit Leiden kan een jaarabonnement bij het USC deels laten vergoeden via het keuzemodel arbeidsvoorwaarden. Lees verder voor meer informatie.


Sportabonnement

Het USC heeft veel te bieden. Lees hier alles over het sportabonnement.

Voor bedrijven

Sporten dichtbij het werk? Dan is ons bedrijfsfitnessabonnement echt iets voor jou!

Extern

Kom je uit de buurt en heb je helemaal niets te maken met de Universiteit Leiden, ook dan kun je gewoon bij ons sporten.

Tenniscursussen

Het USC biedt tennislessen op verschillende niveaus. Met je sportabonnement en voor een kleine meerprijs kun je je inschrijven voor deze cursussen.

Medewerkers

Hier hebben medewerkers van de Universiteit Leiden de mogelijkheid om actief en gezond te blijven door sportief aan de slag te gaan tegen een gereduceerd medewerkerstarief in Leiden en Den Haag.

Clinics en Sportdagen

Voor bijna al onze sporten is het mogelijk om een clinic te organiseren. Ook is het mogelijk om sportdagen en toernooien te organiseren tot wel 2000 personen.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon