Tarieven USC

Tarieven USC

Sporten bij het USC

Sporten bij USC Leiden is voor iedereen toegankelijk, ook als je niets te maken hebt met de Universiteit Leiden. Zowel studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden als externe personen en bedrijven kunnen bij USC Leiden sporten met een all-inclusive abonnement.

Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat kun je bij ons terecht voor een uitgebreid sportaanbod. Sporten bij USC doe je al vanaf € 177,70 per jaar.

Ben je benieuwd of sporten bij USC iets voor jou is? Vraag eenmalig een gratis inspiratiepas aan. geldig all-inclusive abonnement is het mogelijk om je daarnaast gratis of tegen een kleine betaling aan te melden voor diverse cursussen, sportclinics, events, een tennisbaan te reserveren of lid te worden bij één van de vele studentensportverenigingen.

Bereken jouw tarief

Selecteer hieronder de door jou gewenste sportlocatie(s) en het type abonnement om te zien wat jouw abonnementskosten zijn.

*Alle prijzen zijn exclusief € 13,55 inschrijvingskosten.

Voor inschrijving of verlenging heb je nodig: een collegekaart (studenten), bewijs van aanstelling (PhD studenten), LU-card (personeel), medewerkserspas (Bio Science Park) of een identificatiebewijs (overigen).

Tarieven Leiden en Den Haag

USC heeft zowel in Leiden als Den Haag een locatie. Echter gelden er voor beide locaties verschillende tarieven. Ook kun je met een Leiden abonnement niet zomaar sporten in Den Haag en vice versa. Het is wel mogelijk om een combi-abonnement af te sluiten, zodat je toch op beide locaties kunt sporten.

Gratis Inspiratiepas

Met een inspiratiepas kun je eenmalig op een dag gratis meedoen aan onze groepslessen, de trainingen van onze studentensportverenigingen óf fitnessen. Je mag zelfs meerdere dingen uitproberen, zolang het maar op één dag is. Houd er wel rekening mee dat alles op inschrijving gaat, dus wees er op tijd bij. Maak alvast vrijblijvend een account aan en de medewerkers bij de front-office helpen je verder. Let op: de inspiratiepas kan niet gebruikt worden voor het reserveren van zalen, velden, tennisbanen, cursussen of zwembadbezoek.

Sportverenigingen

Wil je lid worden bij Hockeyclub Thor, LVV Leicrosse, Football Factory, Panic Frisbee, Aquamania of LSRG? Deze verenigingen hebben een apart contract met USC op het gebied van contributie. Informeer eerst bij de betreffende vereniging wat deze afspraken zijn, voordat je een sportabonnement aanschaft.

Wilt je partner ook sporten?

Partners van leden van het USC met een geregistreerd partnerschap, samenlevingscontract of die gehuwd zijn, kunnen tegen hetzelfde tarief als hun partner een abonnement bij het USC aanschaffen. Het tonen van een bewijs is verplicht.

Toegangscontrole via vingerscan

De toegangscontrole op het USC vindt plaats via een vingerscan of een QR code. Lees hier meer over de vingerscan en biometrie.

Keuzemodel

Vanaf 1 januari 2010 kan het jaarabonnement voor personeel van de Universiteit Leiden deels vergoed worden via het keuzemodel arbeidsvoorwaarden. Lees verder voor meer informatie.

Algemene voorwaarden en privacy

Algemene voorwaarden USC

Privacy verklaring USC

Sportabonnement

Het USC heeft veel te bieden. Lees hier alles over het sportabonnement.

Voor bedrijven

Sporten dichtbij het werk? Dan is ons bedrijfsfitnessabonnement echt iets voor jou!

Extern

Kom je uit de buurt en heb je helemaal niets te maken met de Universiteit Leiden, ook dan kun je gewoon bij ons sporten.

Tenniscursussen

Het USC biedt tennislessen op verschillende niveaus. Met je sportabonnement en voor een kleine meerprijs kun je je inschrijven voor deze cursussen.

Hogeschool Leiden

Op 500 meter van de Hogeschool Leiden vind je het Universitair Sportcentrum. Ook studenten van de hogeschool kunnen hier voor het studententarief sporten. Sporten doe je dus al vanaf €15,- per maand!

Voor scholen

Voor bijna al onze sporten is het mogelijk om een clinic te organiseren. Ook is het mogelijk om sportdagen en toernooien te organiseren tot wel 2000 personen.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon