Sportabonnement

Sportabonnement

Voordelig sporten bij het USC

Bij het USC heb je een enorme keus aan sporten. Met jouw sportabonnement kun je onbeperkt fitnessen en groepslessen volgen in het USC, maar we werken ook samen met allerlei Leidse Studenten Sportverenigingen. Zo heb je de keus uit meer dan 55 verschillende sporten.

Met je sportabonnement kun je altijd één keer gratis met een vereniging mee sporten om uit te vinden wat bij je past, dus vraag hem snel aan.

Om structureel mee te doen aan de verenigingssporten moet je lid worden van de vereniging in kwestie. De verenigingen rekenen een apart bedrag voor het lidmaatschap, dat is niet inbegrepen bij het sportabonnement.

Let op: wil je lid worden bij Aquamania, Panic Frisbee, Hockeyclub Thor, Leicrosse, Football Factory of LSRG? Deze verenigingen hebben een apart contract met ons op het gebied van contributie. Informeer eerst bij de betreffende vereniging wat deze afspraken zijn, voordat je een sportabonnement aanschaft.

DE AANSCHAF VAN EEN SPORTABONNEMENT
Studenten en personeelsleden van de Universiteit Leiden of het LUMC* en HBO-studenten van de Hogeschool Leiden kunnen een sportabonnement aanschaffen. Ook studenten van andere universiteiten en HBO instellingen kunnen een sportabonnement aanschaffen.

* Ook gepensioneerde medewerkers van de Universiteit Leiden en het LUMC vallen hieronder.

Sport een keer gratis.

Vul je naam in

Download Coupon